4.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, han sortit als carrers de Barcelona aquesta tarda contra la violència masclista. Sota el lema "Ens volem vives, lliures i rebels", la marxa ha arrencat a les sis de la tarda a la Plaça Universitat i ha avançat per la Via Laietana fins a arribar a la plaça de Sant Jaume, on la coreògrafa Sol Picó ha llegit el manifest unitari amb motiu del Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones.
Els carrers seran sempre nostres!! #25N a Barcelona, #NiUnaMenos pic.twitter.com/yTYG79EEDv
— Queen of Y’all (@Mereeia) 25 de novembre de 2017
Sense les dones no hi ha revolució #diacontralaviolenciadegenero #25N #VivesIRebels #Barcelona pic.twitter.com/9CSHgGktg9
— Victoria Canalla (@canalla_vicky) 25 de novembre de 2017
@PanyRosasEE #NiUnaMenos #NiUnaMenys #25N #LasKellys #diacontralaviolenciadegenero pic.twitter.com/VmeQhvHZq4
— Las Kellys Barcelona (@LasKellysBCN) 25 de novembre de 2017
#25N Barcelona pic.twitter.com/ArShkVdTwN
— Tía Avelina (@tiaavelina) 25 de novembre de 2017
Al llarg de la manifestació s'han sentit proclames com "Jo sí que et crec", "No són mortes, són assassinades" o "no és no". La marxa ha estat convocada per la plataforma feminista Novembre Feminista, que aplega diversos col·lectius feministes del país. Només dues havien denunciat a la policia la seva situació. La façana de l'Ajuntament de Barcelona s'ha il·luminat de color lila i llueix un llaç, símbol de la lluita contra la violència de gènere. Aquest 2017 un total de vuit dones han estat assassinades per violència masclista a Catalunya, set de les quals eren majors d'edat i una era un nadó.
La marxa ha començat a la plaça Universitat a les 18 hores, i ha avançat després per plaça Catalunya i Via Laietana en direcció a plaça Sant Jaume, on la coreògrafa Sol Picó ha llegit el manifest, que ha criticat que el Pacte d'Estat contra aquestes violències no dona "solucions reals", ja que consideren que la inversió de 200 milions en quatre anys no són suficients.
Els convocants també exigeixen que l'atenció a víctimes sigui des d'un model feminista i que totes les persones que participen en aquest procés tinguin formació, des de l'atenció primària fins a la policial, amb un èmfasi en els jutges i els advocats, ja que en alguns casos veuen que "continuen operant mentalitats masclistes" i prejudicis que criminalitzen la víctima.