Fa gairebé tretze anys, el món va ser testimoni del fastuós casament entre Charlene Wittstock i el príncep Albert de Mònaco. Tanmateix, aquesta no és una típica història d'amor real; darrere de la pompa i la circumstància, emergeixen secrets impactants que donen una nova llum sobre la seva complicada relació. Charlene, anomenada com "la princesa trista", ha tornat a l'escenari públic després d'un enigmàtic període d'absència, i les revelacions que acompanyen el seu retorn resulten ser encara més sorprenents del que qualsevol podria haver anticipat.
El matrimoni, que es va dur a terme precipitadament, amb dues dècades de diferència entre els contraents, s'ha caracteritzat per una distància evident que va més enllà de la mera diferència generacional. Rumors suggereixen que Charlene va ser a punt de deixar plantat el príncep a l'altar, sent interceptada per la policia de l'aeroport. La cerimònia va continuar, però la falta d'intimitat entre la parella ha estat un denominador constant en la seva relació. Resulta sorprenent descobrir que, fins i tot durant la seva lluna de mel, mai no van compartir el mateix llit, alimentant les especulacions sobre la veritable naturalesa de la seva relació,
De fet, darrere d'aquesta façana de matrimoni real, es revela que la motivació per tenir descendència estava vinculada a una clàusula en el seu acord matrimonial que els obligava a procrear per assegurar la continuïtat en la successió al tron. Aquest detall essencial dona llum sobre la falta d'autenticitat en la relació, convertint el matrimoni en més un acord estratègic que una connexió emocional genuïna. Tanmateix, el més sorprenent no radica només en l'obligació de tenir fills, sinó en el fet impactant que ni tan sols van mantenir relacions sexuals perquè Charlene quedés embarassada.
De fet, la revelació d'una sèrie de secrets sobre la intimitat, o més aviat l'absència de la mateixa, entre Charlene i Albert, ha estat desenterrada per la cosina de Charlène, Christa Mayrhofer-Dukor. Segons les ideclaraciones de Mayrhofer-Dukor, la princesa Charlene va passar un dolorós episodi d'avortament abans de concebre els seus bessons, Jacques i Gabriella. "Sé que va ser un moment molt difícil tant per a ella com per a Albert, que va patir molt per aquest tema. Fins i tot els dos van arribar a pensar que mai més no es quedaria embarassada i no podria donar un hereu a la Corona", va dir la cosina de Charlene.
Fertilització in vitro: el veritable origen dels bessons
No obstant això, Christa Mayrhofer-Dukor reservava encara una revelació més sorprenent. D'acord amb les seves declaracions, "Charlene es va sotmetre a una fecundació in vitro un temps després, però encara així va haver de ser molt prudent durant tot l'embaràs i córrer riscos". D'aquesta manera, es confirma que els petits Jacques i Gabriella van ser concebuts a través de fertilització in vitro, subratllant la notòria falta d'intimitat en el matrimoni real.
Relacions clandestines i pactes secrets
La falta d'activitat a l'alcova de Charlene podria ser l'explicació darrere de la seva relació clandestina amb el magnat rus Vladislav Doronin, un romanç que no escapa a l'atenció del príncep Albert. De fet, hi ha els qui especulen que això podria formar part d'un pacte destinat a ocultar les suposades inclinacions homosexuals del príncep. Fins i tot s'ha insinuat que els bessons van ser concebuts mitjançant fertilització in vitro a causa de la presumpta incapacitat d'Albert per sostenir relacions íntimes amb Charlene.