La presència recurrent de la princesa Amalia d'Holanda a Espanya ha desencadenat una onada d'especulacions sobre el seu possible establiment al país, alimentant rumors sobre la seva residència fora dels Països Baixos. Què hi ha darrere d'aquests misteriosos viatges i la seva fascinació per Espanya? Des que la princesa Amalia i la reina Màxima, la seva mare, van ser observades passejant pels carrers de Madrid el gener passat, la sospita sobre una possible residència a Espanya ha crescut exponencialment. Els albiraments freqüents de l'hereva en territori espanyol han donat peu a especulacions, encara que es mantenen sota un vel de total reserva per part del RVD, organisme governamental holandès encarregat de la comunicació de la família reial.
La princesa Amalia d'Holanda: entre l'encant turístic i el seu romanç gastronòmic amb Espanya
Alguns podrien argumentar que la presència d'Amalia a Espanya és merament com a turista, però hi ha senyals que apunten a una connexió més arrelada amb el nostre país. Més enllà de la seguretat i privacitat que troba en ciutats com Madrid, fonts properes a la princesa insinuen que el seu interès primordial a viatjar a Espanya està vinculat a la seva gran passió per la gastronomia local. Aquestes fonts insinuen que cada vegada que realitza una de les seves "escapades" a Espanya, sol tornar a Holanda amb uns quilos addicionals a causa de les delícies culinàries de què gaudeix aquí. Es mostra completament fascinada amb el menjar espanyol.
I és que, tant Amalia com la seva mare, la reina Màxima d'Holanda, han manifestat repetidament la seva passió pel menjar, sobretot quan es tracta d'explorar i degustar plats de diferents cultures. Durant els seus viatges al voltant del món, han buscat constantment expandir la seva comprensió i estima per la diversitat culinària. El seu amor pel bon menjar és insaciable i, actualment, en trobar-se a Espanya, han descobert una de les gastronomies que més els ha fascinat.
L'encant culinari de Madrid: un tiberi a cada racó
De fet, l'hereva al tron neerlandès ha estat observada en una "ruta gastronòmica" juntament amb la seva mare pels carrers de Madrid, especialment al Barri de Salamanca, epicentre de la gastronomia madrilenya. Juntes, han explorat terrasses i restaurants exclusius com La Bien Aparecida, El Paraguas, Amazónico, La Máquina, Ocafú, Lux, Álbora, 47 Ronin, La Paloma i La Cocina de María Luisa, gaudint de plats icònics com la truita de Betanzos, la deliciosa cassola de pop, resquills de filet, i, com no, les famoses croquetes, tot això complementat amb una selecció exquisida dels millors formatges i embotits ibèrics.
Per a Amalia, el menjarr és una forma de connexió amb les seves arrels i exploració cultural. Encara que la gastronomia argentina i l'holandesa ocupen un lloc especial al seu cor pels seus vincles familiars, és innegable que el menjar espanyol ha conquerit el seu paladar. Mentre els rumors persisteixen sobre la seva possible residència a Espanya, la princesa continua explorant els sabors i la riquesa gastronòmica que ofereix el nostre país, entregant-se al seu vici més gran.