La llista dels títols que atorga Buckingham Palace és per avorrir. Entre GUillem, Carles, Kate i Camil·la han d'acumular-ne diverses desenes, però és que els altres membres de la Royal Family tampoc no es queden curts. Fins i tot aquells que tenen mala relació amb el Rei Carles III mantenen les seves distincions reials. Parlem del príncep Andreu, que també és duc de York o del príncep Harry, també duc de Sussex juntament amb la seva dona, la duquessa Meghan Markle. Per acabar-ho d'adobar, fins i tot expersonatges de la Casa Reial, com és el cas de Sarah Ferguson -exdona d'Andrew- també mantenen els seus títols. Ella és la duquessa de York.
Doncs això, hi ha tants i tants títols (com l'acabat d'atorgar comte de Chester que se li va donar a William fa escassos dies), que era estrany que dos personatges com són els fills d'Enric i Meghan no tinguessin el seu tractament de prínceps i, amb això, d'Alteses Reials. Des de ja, a la pàgina web de la Royal Family Archie i Lilibeth ja figuren com a prínceps d'Anglaterra. Bravo per ells, encara que molt bé no han de saber de què va això. Doncs Lilibeth té només 1 any i mig, mentre que Archie en té tres i mig. Conclusió: no saben res de res. Ni què són els prínceps ni quina diferència hi ha entre monarquia o república.
Harry i Meghan s'avancen a 'La Firma'
Per ser princesa o príncep fa falta passar per l'església i batejar-se. És el que han fet els Sussex amb els seus fills, que ja són oficialment prínceps, tal com va expressar un dels seus portaveus, informant als tabloides roses americans i britànics que "la princesa Lilibeth" ha estat batejada finalment i que tenia tot el dret del món a portar el títol de la reialesa encara que el seu avi Carles i el seu pare estiguessin enemistats. Amb això, els ducs es van avançar a la Casa Reial, que no s'ha pronunciat amb un comunicat, sinó amb un canvi a la pàgina web de la Família Reial. El nou nom és clar: Archie és Master Archie Mountbatten-Windsor, mentre que Lili és Miss Lilibet Mountbatten-Windsor.
El rei no pinta res
Per molt que Carles s'oposés, la llei mana i ell no la pot trossejar al seu gust com sí faria un dictador. George V del Regne Unit, rei del país des de 1910 fins a 1936, va promulgar en el seu moment una llei en la qual els nets dels reis eren automàticament prínceps. Concretament, aquesta llei -la qual va ser sancionada l'any 1917- regeix que "els nets del rei que provinguin de fills homes i que estiguin en la línia de successió, poden fer ús i gaudir de l'esmentat títol". Tal qual: benvinguts a la Corona, Príncep Archie i Princesa Lilibeth.
El seu lloc en la línia de successió
Com a tal, Archie i Lilibeth, també han entrat en la línia de successió al tron de la Corona. Des d'avui mateix podrien ser reis d'Anglaterra en el cas que morissin Carles, Guillem (1r), Jordi (2n), Carlota (3a), Lluís (4t) i Enric (5è). Esperem que això passi el més tard possible. És per això que, seguint la línia dinàstica, Archie ocupa la 6a posició en haver nascut abans que Lilibeth (7a). Allà no preval la Llei Sàlica, per sort. Com a curiositat: la línia de successió al tron britànic, segons Viquipèdia, s'estén fins a la posició 78a, ocupada actualment per Maximilian Lascelles, besnet de la princesa Maria, tieta d'Elisabet II.