La setmana passada els tabloides anglesos explicaven tota la veritat sobre Harry, Meghan Markle i Carles III d'Anglaterra. Els ducs de Sussex van forçar tant la corda amb la publicació de 'Spare' i amb l'execució de la seva docusèrie 'Harry & Meghan' que la cosa se'n va anar de mare. Se'n va anar tant de mare que, a causa de tot el que va dir Harry sobre la seva Família, el seu pare el va desallotjar l'endemà de Frogmore Cottage, la que ara serà propietat del príncep Andrew, amb qui el rei també està barallat. Però ja saben... "más vale malo conocido que bueno por conocer".
Tothom sap que Meghan i el príncep Harry viuen als Estats Units d'Amèrica, però que tenen diverses propietats a Anglaterra. Ara, Frogmore Cottage ja no és una d'elles, i això ha picat la curiositat en especial a Tessa Dunlop. Ella és una experta historiadora britànica que té molt clar que la decisió de Carles i de la seva dona l'exreina consort Camil·la Parker-Bowles de desallotjar de la seva casa de camp als Sussex hauria irritat molt la reina Elisabet II en cas d'aquesta estar viva. La sobirana mai no ho hauria fet, ja que ella era sempre partidària de mantenir la calma a la tempesta i no prendre decisions en calent. Carles sembla ser al contrari...
Un regal d'Elisabet II
Precisament per això, perquè va ser un regal d'Elisabet II, mai no li hauria passat pel cap a la monarca més longeva de l'Europa moderna, fer fora del xalet anglès el seu propi net i la seva dona. Però per a Carles tot s'hi val: a l'actual monarca li importa un rave que la seva mare li regalés a Harry i a Markle aquesta mansió. Ell és ara el rei i mana al seu país. I a qui no li agradi, que no l'hagi vota... Ui, perdó.
"Els draps bruts, a casa"
Tal com explica Dunlop, la decisió de Carles d'Anglaterra podria establir un precedent de les noves maneres de fer a la Casa Reial. L'últim gest del capitost de 'La Firma' és indignant i oposat al savoir faire d'Elisabet. "Amb el desallotjament de la parella del generós regal de la reina de Frogmore Cottage, el rei Carles va directament en contra de l'estil conciliador de Sa difunta Majestat", relata una letal Dunlop. I no li falta raó a l'experta historiadora: Elisabet va trampejar tota mena de temporals, però de portes cap endins, sense necessitat que la premsa ho sabés i es fes eco del cas. Segur que Elisabet II ha tingut esbroncs amb els seus fills, amb els seus nets i fins i tot amb el que fou el seu guardaespatlles, Paul Burrell, però entre ella i Carles hi ha una diferència substancial. De Carles III ningú no en parla bé, mentre que d'Elisabet II tot aquell que l'ha conegut la compara amb coses magnífiques de l'univers. "Té un àuria impressionant, vivia en una bombolla", destaca Burrell.