Encara que la cerimònia de coronació de Carles III serà un esdeveniment històric, no tots els convidats semblen emocionats o amb ganes d'assistir. De fet, més enllà dels cantants que han rebutjat la invitació, hi ha noms coneguts com el de Charlene i el príncep Albert, que també es neguen a anar. Els royals francesos són en boca de tots perquè sembla que no estan massa interessats en formar part de la cerimònia prevista per al proper 6 de maig, doncs d'acord amb un diari francès, ambdós haurien rebutjat la invitació personalitzada enviada pels reis anglesos.
Això ha sorprès a tots, i és que setmanes enrere, Albert II havia donat a entendre que sí que anava a assistir a l'acte de coronació. En aquest sentit, Iberoshow apunta que, si finalment el cap dels Grimaldi i la seva esposa Charlene no assisteixen, la legislació monegasca deixa clar que Carolina de Mònaco, la germana del cap de la Casa Grimaldi, pot ser obligada a assistir en nom de la Família Reial de Mònaco. Carolina de Mònaco no tindria problema en acudir a l'acte de coronació de Carles III, ja que, en el passat, el rei anglès i la princesa de Mònaco van ser grans amics, i fins i tot van arribar a ser relacionats sentimentalment.
Albert de Mònaco i l'antecessora de l'actual monarca britànic van fer tot el possible per emparentar als joves en el passat: des de balls junts fins a la mútua companyia en transports. En una ocasió, ambdós van arribar a compartir cotxe oficial i en una altra, Carles III va saludar efusivament Carolina davant de la presència de Diana de Gal·les, el que va generar cert malestar en la morta princesa britànica. El cert és que, fins ara, no se sap al 100% el que passarà el dia de la cerimònia real, només quedarà esperar fins al dia de l'esdeveniment.
El Regne Unit s'allista per a la coronació de Carles III
Cada dia falta menys per ser testimonis de la cerimònia en la qual Carles III serà reconegut, proclamat, ungit i coronat com a rei. Alguns dels detalls que es coneixen, segons Perfil, és que s'eliminaran algunes tradicions prolongades de la cerimònia de 1953 i es conservarà el moment altament sagrat de la unció del monarca. Després de dur a terme la unció, a Carles III se li col·locarà la Corona de Sant Eduard i se li lliuraran les històriques Joies de la Corona, del segle XVII. Una enorme processó a bord de l'històric Carruatge Daurat posarà fi a un festeig inaudit per als temps moderns.
El mitjà ja citat també explica que després serà coronada la reina Camilla, que va saber redimir-se fins a convertir-se en una persona popular de la casa de Windsor, al punt que la seva sogra, Isabel II, va demanar que fos coronada reina, una cosa a què l'esposa de Carles III s'oposava. Des de fa 900 anys, les coronacions dels reis britànics tenen lloc a l'Abadia de Westminster, en el centre de Londres. La coronació de Carles III, la primera al Regne Unit des de la d'Isabel II, fa 70 anys, es durà a terme al mateix lloc el dissabte 6 de maig.