Joan Carles I ha tornat al focus mediàtic en la seva última visita a Espanya, i en aquesta ocasió de forma involuntària. Fa unes setmanes es va destapar que l'emèrit havia creat una fundació a Abu Dhabi per facilitar l'herència de les infantes Elena i Cristina, d'aquesta forma el seu milionari patrimoni no passarà per les mans de la Hisenda Pública. Però a més es va dir que podria haver escrit les seves memòries, un llibre que veuria la llum abans de finalitzar l'any. Tanmateix, la notícia que més mal ha fet a Casa Reial són les fotografies que corroborarien les infidelitats del pare de Felip VI.
Fa tan sols una setmana, una revista holandesa publicava les fotografies de Juan Carlos besant-se apassionadament amb Bárbara Rey al balcó de casa seva. Sempre s'ha parlat de la relació de la vedet amb l'emèrit, també d'altres dones que van conquerir el seu cor com Corinna Larsen o Marta Gayà. Es parla de més de 5.000 dones, i és que sempre se li ha considerat un "depredador sexual". Mai no va estar enamorat de la reina Sofia i la seva perdició sempre van ser les dones. Però Casa Reial sempre va ocultar fotografies, àudios i vídeos. Moltes d'aquestes dones van fer xantatge a l'avi de Leonor i se'ls va pagar amb milions de pessetes.
El dictador romanès Nicolás Ceaucescu gravava polítics, reis i grans potències en situacions compromeses
Joan Carles I va mantenir una estreta relació amb el dictador romanès, Nicolás Ceaucescu. El pare de Felip VI va viatjar a Romania en diverses ocasions durant la dictadura de Nicolás, però el 1989 va caure i va començar la preocupació entre els serveis secrets dels països occidentals. Se sabia que Nicolás gravava tots els polítics o reis que el visitaven. És igual que tingués una bona relació amb ells, no es fiava de cap. Tenia converses molt compromeses, fins i tot vídeos d'alt contingut eròtic. L'emèrit es veuria amb dones en aquella època i Nicolás l'hauria gravat.
El marit de la reina Sofia comptava amb un gran amic i defensor en el CNI, Emilio Alonso Manglano, i no anava a permetre que es danyés la figura del monarca ni tampoc d'alguns de polítics i grans potències d'Espanya. Juan Alberto Perote, que era cap d'operacions del CESID, havia de provar de capturar cintes comprometedores i perilloses per a la seguretat de l'Estat espanyol, les seves institucions i mandataris.
Es va realitzar una important missió a la qual van acudir quatre joves agents, dos homes i dues dones. Els espies van aconseguir finalment que aquests vídeos no sortissin a la llum.