Per pànic de Letícia, Elionor ha de començar a preparar-se per ingressar a l'Exèrcit. La princesa d'Astúries és la primera de la línia successòria i com a futura cap de les Forces Armades la formació militar és obligada per llei. Va ser l'avi Joan Carles qui va signar una llei l'any 2007 que indica que serà el president Pedro Sánchez i la ministra Robles els qui decidiran la formació militar d'Elionor. Diu l'article 2 de la Llei 39/2007: "La princesa de Asturias podrá desarrollar la carrera militar y tener los empleos militares que, mediante real decreto, determine el Gobierno, que queda facultado para establecer un régimen propio y diferenciado".

GTRES

Elionor farà 15 anys i el seu pare Felip va començar la formació militar als 17. Qui pressiona perquè l'hereva sigui soldat és una altra corona europea: la belga. La més gran de les princeses europees és Elisabet de Bèlgica, amb 18 anys. La Corona belga acaba d'anunciar que l'adolescent ingressarà a l'estiu a l'Acadèmia Reial Militar Belga. Ho fan amb un instagram de la noia corrent pel camp i un text: "Tot a punt per unir-se a la Royal Military School! Des del 31 d’agost, amb companys de classe: 1r curs en ciències socials i militars".

GTRES

Elisabet de Bèlgica marca el camí d'Elionor d'Espanya: ingressar en règim d'internat, formació militar, durs exercicis físics, acadèmia mixta d'homes i dones soldats... Letícia ja tremola. Porta 15 anys tancant la filla a pany i clau, infantilitzant-la fins a extrems ridículs, ultraprotegint-la fins el punt de no sortir durant tota la crisi del coronavirus excepte per llegir el Quixot. I en plena crisi mundial de confinament l'hereva belga apareix en una foto inèdita, corrent, cosa que mai no hem vist d'Elionor, que sembla que encara juga amb Barbies.

GTRES

Dues princeses, dues Corones i dues futures reines. Matilde de Bèlgica entén que la seva filla es deu als ciutadans belgues. Letícia veu Elionor com una figura de porcellana. I la porcellana es trenca molt fàcilment.