El dia que mori el rei emèrit Joan Carles I serà recordat a Espanya per moltes coses. Però n'hi haurà dos que sobresurtin sobre la resta: les seves corrupteles financeres i les seves infidelitats. I és que els diners i les dones han estat les seves dues grans passions des de fa més de 70 anys. Hi ha qui atribueix a l'exmonarca més de 5.000 amants, moltes d'elles dones de companyia. Encara que també figuren en aquesta llista noms de presentadores, actrius i celebritats.

Un dels romanços més escandalosos i menys coneguts del rei emèrit hauria estat amb una popular presentadora de TVE, amb qui va mantenir trobades secretes durant els anys 90. Segons informacions recollides per programes com 'Viva la vida' de Telecinco i periodistes de renom com Juan Luis Galiacho, aquestes trobades eren organitzades amb una precisió gairebé militar per no deixar rastre.

Raffaella Carrà figura en la llista d'amants de Joan Carles I

Els fets situen les trobades íntimes en un apartament de Majadahonda, lluny de la bullícia del Palau de la Zarzuela. Allà, el rei emèrit rebia la presentadora després de la seva jornada laboral. El més sorprenent del cas és que era la mateixa escorta de Casa Reial que s'encarregava de recollir-la directament a Torrespaña, el centre neuràlgic de Televisió Espanyola, i traslladar-la discretament a l'apartament on Joan Carles l'esperava.

Raffaella Carrá a 'Hola Raffaella' RTVE.es
Raffaella Carrá en 'Hola Raffaella' RTVE.es

La identitat de la dona no és cap altra que Raffaella Carrà, una de les figures més estimades i reconegudes de la televisió europea. Famosa pel seu programa 'Hola Raffaella!' en TVE, Carrà hauria estat recollida en més d'una ocasió per vehicles oficials de l'Estat, utilitzats exclusivament per facilitar aquestes trobades privades del monarca. Encara que mai no s'ha confirmat oficialment, múltiples fonts apunten que aquest vincle va existir realment.

Precisió militar per ocultar les trobades

L'ús de recursos de l'Estat per a finalitats personals no va passar desapercebut. Segons el periodista Galiacho, fins i tot Emilio Alonso Manglano, llavors cap del CESID (antecessor de l'actual CNI), va mostrar una gran preocupació pel risc que suposava protegir el rei en aquestes escapades privades. Les operacions generaven confusió entre els serveis secrets, que es debatien entre el seu deure de protegir l'Estat i la seva lleialtat al monarca.

Raffaella Carrá GTRES
Raffaella Carrá GTRES

L'escàndol arriba a més. Segons va revelar Kiko Matamoros, existeixen rumors que el CESID va gravar aquestes trobades, conservant les cintes sota màxima confidencialitat. Els esmentats enregistraments mai no han sortit a la llum. Ho faran com ho van acabar fent les fotos amb Bárbara Rey?