S'apropen les estimades festes nadalenques. Una de les èpoques més boniques de l'any, especialment per als petits de la casa. Les ciutats i les cases s'omplen de llum i il·lusió i arriben els esperats sopars i menjars nadalencs, aquestes tan copioses amb les quals agafem algun quilo de més. Sopa de peix, canelons, besuc, be, entre alguns dels plats típics, i per acabar torrons i polvorons. Per descomptat, tampoc no s'han d'oblidar les nadales amenitzant la nit.
Són unes dates poc recomanables per a aquelles persones que segueixen una alimentació saludable, com per exemple la reina Letícia. Per a ella és una tasca complicada seleccionar el menú d'aquestes dates. La dona de Felip VI compta amb la inestimable ajuda d'importants xefs i nutricionistes que dissenyen el seu menú. No obstant això, a ella li agrada supervisar-ho. La Nit de Nadal és el seu dia favorit de totes aquestes dates.
El menú de la reina Letizia a a la Nit de Nadal
La reina Letizia no vol que res surti malament. Segons el portal Vanitatis, obliga que el sopar estigui a punt a les 7 de la tarda. No és que sopin a aquella hora, sinó que vol que el personal que treballa per a ells també descansi aquests dies i puguin anar-se'n a casa seva amb les seves respectives famílies. Ells també tenen dret. Els reis s'apanyen ells sols.
Si voleu saber que se sopa a la Nit de Nadal a Zarzuela us el revelem. Bàsicament, gall dindi farcit saltejat amb verdures, púding de peix i mariscos, angules, salmó fumat, pernil ibèric i foie. Mentre que per a les postres se sol gaudir de fruites tropicals amb gelat de crema de cafè, delícies de xocolata i dolços nadalencs, a més de polvorons i torrons.
La reina Letícia, el rei Felip VI i les seves dues filles xerren una estona a la taula i posteriorment es dirigeixen a l'arbre de Nadal per obrir tots junts els seus regals de Pare Noel. Més o menys el que sol fer qualsevol mortal a Espanya.