Primer round de les festes nadalenques. Les famílies ja han comprat el menú de Nit de Nadal i es preparen per als menjars més copiosos de l'any. També els famosos. Com qualsevol persona anònima preparen les seves cases perquè no falti de res, visiten els seus familiars i amics i elaboren tradicionals menús. És el cas d'Isabel Preysler, una amant del Nadal.
Anys enrere Isabel Preysler sempre viatjava a Miami per passar uns dies amb els seus fills i nets que viuen en els Estats Units. Durant el primer nadal eren Chábeli, Enrique i Julio José els qui viatjaven a Madrid, però quan van formar les seves respectives famílies va ser la socialité qui es desplaçava. A Isabel l'acompanyaven sempre Tamara i Ana, així com l'àvia Beba. Després tornava per a la festa de Reis.
Quan l'àvia de Tamara va començar a complir anys i el seu estat de salut era més delicat, està tradició es va trencar. Ni tan sols s'estudiava la possibilitat de viatjar a l'avió privat d'Enrique. Tampoc no van ajudar aquests últims anys les restriccions per la pandèmia.
Fa anys que Isabel Preysler celebra el Nadal a Madrid
Aquest any Isabel Preysler es queda a 'Villa Meona', i qui no faltarà al sopar de Nit de Nadal serà Tamara Falcó, ara mateix soltera. La col·laboradora de 'El Hormiguero' ha revelat que ella mateixa cuinarà aquella nit. Gràcies a la seva participació a 'MasterChef' va descobrir la seva passió per la cuina. En un futur li encantaria tenir el seu propi restaurants. Ja en el seu reality va mostrar els seus dots culinaris. No obstant això, a casa d'Isabel no se sol atrevir gaire perquè tenen una cuinera.
El que més li agrada fer a Tamara Falcó en cuines és l'arròs amb coliflor i la samfaina amb ous. L'ex d'Íñigo Onieva ha confirmat que es van quedar aquests dies a Madrid, ja que "la meva mare m'ha demanat la llista de regals i tot".
En el dia d'avui el menú no és molt decidit. Tamara Falcó desitjaria pularda o gall dindi, tanmateix, Isabel, Ana o Mario Vargas Llosa volen filet. La jove ha confirmat que Ana Boyer i Fernando Verdasco seran en el sopar de Nochebuena juntament amb elles.
És probable que mantinguin els costums quant al menú nadalenc i finalment es decantin per la pularda i un arròs. Preparen també salmó seguint la recepta nòrdica, sal, sucre i anet. Finalment, i com sempre, unes postres de xocolata, la perdició d'Isabel Preysler.