Victoria Federica de Marichalar ja ha trencat el gel i s'ha estrenat en l'emissió del primer programa de El Desafío, on va realitzar (sense massa èxit) una de les proves més complicades del concurs: l'apnea. La neta de Joan Carles va començar amb mal peu en la classificació, ja que va quedar última en el primer rànquing setmanal. Caldrà veure si té més agilitat en el següent repte, on haurà de vèncer la seva por a les altures creuant la passarel·la del vertigen. De moment, en els assajos que ha publicat el perfil de xarxes socials del programa, hem comprovat que no agafa la prova amb massa ganes, de fet, no para d'assegurar que li tremolen les cames sense parar. Sembla, doncs, que ho continua tenint difícil per remuntar la mala posició actual... Estarem atents a aquest segon repte per veure si millora o no la seva classificació.
Mentrestant, Victoria Federica, perdó, Victoria Marichalar (així es fa dir al programa) continua fent la seva vida com a neta de Joan Carles, és a dir, no fer res. És influencer i l'inviten a tota mena d'esdeveniments, però això de crear contingut és totalment el seu punt feble, no fa cap mena de vídeos de moda, ni tampoc ens ensenya massa el seu dia a dia. Tan sols podem veure les seves col·laboracions professionals per la xarxa, sessions de fotos, o trobades amb amigues plenes de postureig. L'última d'aquestes fou el dimecres a la nit, quan tenia taula reservada per a quatre persones en un restaurant luxós de Madrid, el ABYA "Un Restaurante experiencial para disfrutar en cualquier momento" així ho defineix l'establiment a la seva web. Victoria Marichalar ha anat amb quatre amigues, on han gaudit de les següents tapes. Atents.
Victoria Marichalar se n'anava a sopar amb Rocío Laffón, la seva gran millor amiga, influencer i professora amb qui té un tatuatge en conjunt, totes dues sopaven acompanyades també de Inés Bilbao de la Cerva, empresària d'una marca de roba nomenada Clokin Clothes, i per últim, de Lourdes Bustillo del Pozo, cofundadora de l'agència de comunicació All About. Una taula per a quatre persones on han escollit els següents plats de la carta, un risotto cremós de carxofa, trufa i formatge San Simón de 26 euros, coliflor amb salsa coco i anguila de 16 euros, tàrtar de tonyina vermella, rovells d'ou i amaniment de wasabi, de 26 euros, cebiche de hamachi, llet de tigre de coco, llima, kaffir i mango de 23 euros, un guacamole de chicarrón i porquet ibèric per 17 euros, i un filet de vaca nacional de 30 euros. Aquestes són les tapes que les amigues han compartit per la xarxa:
Només amb aquests plats ja sumen un total de 138 euros al compte final. Per les fotografies també podem veure que van beure un vi negre per acompanyar i baixar el sopar. En resum, un àpat que només en veure les fotografies ja estem salivant i que ben segur que va deixar a les quatre joves amb la panxa ben plena, i la cartera, una miqueta més buida. Ep, però sol una miqueta. No coneixem la font d'ingressos de les altres noies, en el cas de Victoria Fecerica, l'única del grup que no té un ofici, clarament pagava l'avi. Bon profit!
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!