Els Chetoos són un dels aperitius per excel·lència des de la seva creació, fa gairebé 70 anys. El seu addictiu sabor a formatge ha dut la companyia a comercialitzar més de vint productes diferents al mercat. Ara, la nova aposta de la marca és obrir un restaurant a Nova York.
El que semblava una excel·lent notícia pels amants dels Cheetos, només ho és a mitges, ja que aquest restaurant anomenat Spotted Cheetah solament obrirà del 15 al 17 d’agost. Tres dies on trobar-ne lloc és missió pràcticament impossible. La llista d’espera cada cop és més llarga, la qual cosa disminueix exponencialment les possibilitats d’assistir-hi.
The Spotted Cheetah, a Cheetos restaurant in NYC, is taking reservations now! Book your spot! https://t.co/4rr8am5cDM pic.twitter.com/Y8zc8oFyd0
— Chester Cheetah (@ChesterCheetah) 8 de agosto de 2017
Els sandvitxos, el pollastre i qualsevol aperitiu està dotat del sabor chetoo. Els plats tenen uns preus que oscil·len entre els 8 i els 22 dòlars i les receptes estaran ideades per la xef Anne Borrell.
Cheetos restaurant launching with CNY native Anne Burrell, all-Cheetos menu https://t.co/LKYPxvOzSe pic.twitter.com/0urbl4cRE1
— Geoff Herbert (@deafgeoff) 9 de agosto de 2017
Amb una elaboració simple que consisteix en una barreja de blat i aigua que s’escalfa a pressió, Cheetos triomfa arreu del món.