Els Chetoos són un dels aperitius per excel·lència des de la seva creació, fa gairebé 70 anys. El seu addictiu sabor a formatge ha dut la companyia a comercialitzar més de vint productes diferents al mercat. Ara, la nova aposta de la marca és obrir un restaurant a Nova York.
El que semblava una excel·lent notícia pels amants dels Cheetos, només ho és a mitges, ja que aquest restaurant anomenat Spotted Cheetah solament obrirà del 15 al 17 d’agost. Tres dies on trobar-ne lloc és missió pràcticament impossible. La llista d’espera cada cop és més llarga, la qual cosa disminueix exponencialment les possibilitats d’assistir-hi.
Els sandvitxos, el pollastre i qualsevol aperitiu està dotat del sabor chetoo. Els plats tenen uns preus que oscil·len entre els 8 i els 22 dòlars i les receptes estaran ideades per la xef Anne Borrell.
Amb una elaboració simple que consisteix en una barreja de blat i aigua que s’escalfa a pressió, Cheetos triomfa arreu del món.