Ja han arribat les vacances dels més petits, i així ens ho recorda el Romain Fornell, xef del restaurant Caelis, "els nens no han d'avorrir-se a casa". I per això, aquest és el millor moment per dedicar uns minuts a aquesta fàcil i ràpida recepta: les creps.

En aquest cas els pastissers Rocío Parejo i Eddi Arteaga ens ofereixen unes creps "amb plàtan i crema de xocolata amb avellana". I ens donen els següents trucs:

Barrejar-ho tot, a excepció de la mantega que l'afegirem al final, amb cura. I una vegada feta la massa, colar i reservar en nevera durant 1 o 2 hores.

CREPS-ROBERTO LAZARO_04

Ingredients per a les creps (per a 10 persones):

Per a la massa: (10 creps aprox)

- 140 g de farina
- 2 ous
- 220 ml de llet
- 40 g de sucre
- 25 g de mantega fosa

Per al farcit i decoració: (per unitat)
- crema de cacau 
- 1 plàtan madur
- sucre glass

CREPS-ROBERTO LAZARO_03