Avui David Escofet ens parlarà d'un vi de la terra de Castella, El Carrascas Blanco. Com el seu propi nom indica es tracta d'un vi blanc, elaborat a partir de la varietat de Viognier, la qual li concedeix una forta estructura. Aquest producte dels cellers Carrascas està marcat, com diu Escofet, per "grans contrastos tèrmics", ja que es produeix a una finca que es troba a 1000 metres d'alçada. Això dona a aquest vi una gran complexitat aromàtica i de sabor.
vins
Un vi de nits fresques i dies calorosos
El Nacional
Vídeo: Roberto Lázaro
Barcelona. Divendres, 23 de desembre de 2016. 05:30
Actualitzat: Dilluns, 29 de maig de 2017. 13:49
Temps de lectura: 1 minut
Vídeo: Roberto Lázaro
Barcelona. Divendres, 23 de desembre de 2016. 05:30
Actualitzat: Dilluns, 29 de maig de 2017. 13:49
Temps de lectura: 1 minut