Els pastissers de Casa Leopoldo, Rocío Parejo i Eddi Artega, ens han preparat avui unes apetitoses galetes de mantega.
A aquestes delicioses galetes de mantega els podreu donar la forma que més us agradi. Aprofitant que arriba Halloween, teniu l'opció de fer formes terrorífiques perquè els més menuts gaudeixin a la cuina. Aquestes galetes, de fet, són ideals per fer en família i passar una tarda divertida elaborant-les i decorant-les. A més, són ràpides i senzilles, cosa que, en definitiva, les converteix en una bona elecció per iniciar-se en la rebosteria.
De la mà del xef Romain Fornell, des del prestigiós restaurant Caelis, ens arriba aquesta setmana una vídeo-recepta especial per sorprendre en qualsevol festa: Les galetes de mantega.
Ingredients:
- 75 g de mantega (a temperatura ambient)
- 100 g de sucre
- 1 ou
- 200 g de farina
- ratlladura de llimona
- 10 g de llevat químic
- un polsim de sal