Els repartidors de menjar en bici, amb moto, els Glovo... envaeixen els carrers i ens els creuem als ascensors de cases i oficines, però no tots són iguals ni tots porten japonès a domicili.

Instamaki va apostar per especialitzar-se en el sushi gurmet a domicili i porta gairebé dos anys d'èxit a Barcelona i a Sant Cugat

Dos joves amants del sushi, Alberto Bonhomme i Jan Morell, van decidir contractar a experts en sushi i buscar la millor matèria primera possible, i inspirar-se a la carta del llegendari restaurant Sushi So Masa de Tòquio, i de la famosa cadena Sushi Zanmai amb alguns establiment per tot Japó. L'equip de cuina va ser reclutat de xefs amb experiència a les millors barres i cuines dels restaurants japonès de Barcelona, com Koy Shunka, Sushi99, Minamo o Fukamura.

L'equip els va ajudar a identificar els millors proveïdors de matèries primeres, el peix, l'arròs... La millor tonyina, salmó i llagostí amb experts en el tall per a sushi segons la tradició japonesa, ja que asseguren que el tall influeix en el sabor final de rol, del maki, de nigiri o del sashimi... i tot amb un arròs de denominació d'origen Akitakomachi que importen del Japó.

El sushi arriba fresc i recent fet en menys de 20 minuts des de la confirmació de la comanda

Instamaki, amb una cuina a Barcelona i una altra a Sant Cugat, assegura que el sushi arriba fresc i recent fet en menys de 20 minuts des de la confirmació de la comanda, ja que compten amb una carta adaptada a les necessitats del repartiment i asseguren l'"experiència japo gurmet", com ells diuen, a casa, a l'oficina o a on sigui. Els caps de setmana, a partir de les 8 del vespre, és una autèntica bogeria, però ells no paren fins a altes hores de la matinada.

Els 12 xefs, de diverses nacionalitats, competeixen per crear els seus rolls o proposta de més vendes, com Lima Roll, Califòrnia Trufat, o la Tempura de Llagostí Tigre, que ja s'han convertit en els clàssics de la casa. I els costa parlar de preu, ja que asseguren que la qualitat és la qualitat. Té competència en sushi a domicili amb altres emprenedors com Nomomoto, Sishifresh, Moster Sushi i la multinacional francesa, Shusi Shop, que acaba de ser adquirida per AmRest, els amos de "La Tagliatella" i moltes mes cadenes de restauració.