El prestigiós xef Romain Fornell és el nou director gastronòmic de l’Ohla Barcelona, hotel de cinc estrelles situat a la Via Laietana, que pretén convertir-se en una referència culinària a la capital catalana.
Quatre espais conformen la interessant oferta gastronòmica de l’hotel. Un n’és el restaurant Caelis, de cuina contemporània i art creatiu. Un altre, el Vistro49, bar de vins, formatge i embotits catalans. També hi ha la terrassa chill-out, de cuina més informal i on destaquen els còctels. Finalment, La Plassohla, restaurant de tapes que ha estat presentat aquest dijous.
Per què l’Ohla Barcelona?
Romain Fornell posa de relleu la situació privilegiada en què es troba el seu nou espai gastronòmic. “És una de les millors cantonades de Barcelona” [l’hotel es troba a la cruïlla Via Laietana-Carrer Comtal], ha afirmat.
A més, creu que la suma de restaurants, cadascun amb les seves característiques, fan un conjunt divers, que podrà ser del gust dels clients.
Per què Romain Fornell?
El conseller delegat de Solixent, la firma a què pertany l’Ohla Barcelona, Benet Ferrer, s’ha mostrat satisfet amb l’acord amb Romain Fornell.
Ferrer creu que les “més de 50 persones” que formen l’equip de Fornell aporten “confiança i il·lusió” al projecte, i està convençut de la seva total capacitat de feina.
El menú de La Plassohla
En la inauguració, s’ha ofert un saborós menú a base de tapes i platets, que combina cuina i productes catalans, amb propostes de fora.
Salmorejo amb ou i mojama
Tàrtar de tonyina
Croquetes de gambes
Ostres en tempura
Pop amb humus negre i oli de sobrassada
Acabades les tapes, arriba el moment de les postres. Al restaurant del xef Fornell, són a base de pastís de formatge i coulant de xocolata:
Cheesecake
Coulant de xocolata
La Plassohla també ofereix un menú migdia de dilluns i divendres, complementat a base de tapes, per valor de 19,50 euros.