De la mà del xef Romain Fornell, del restaurant Caelis, ens arriba aquesta setmana una videorecepta d'unes postres que sorprenen perquè són fàcils i d'una qualitat espectacular: Quadrats de pasta fullada i pera.
Què tenen d'especial aquestes postres? És ben senzill, la base és cuidar molt la pera, respectant la forma quan la tallem. Per acompanyar aquesta pera farem un almívar amb aigua, sucre i brandi i bullirem les peres durant 10 min. Per altra banda ajuntarem la mantega amb l'ametlla i la xocolata picada i tot seguit emplenarem les peres. Per acabar tallem làmines d'1 centímetre aproximadament de pasta fullada i anirem embolicant la pera amb aquestes delicadament. Un cop de forn i ja ho tindrem a punt.
Ingredients per a dos persones
2 peres
100 g sucre
Una cullerada d'aigua
15 ml brandi
1 branca de canyella
1 làmina de pasta fullada
10 g mantega
10 g ametlla granet torrada
10 g xocolata picada (la que més ens agradi)
1 ou batut per pintar
30 g sucre