Aquesta setmana des de La Noria Bakery ens porten un plat que segurament et resulti familiar, com a mínim, de les pel·lícules de Hollywood: les creps americanes o pancakes. Aquesta recepta típica dels Estats Units s'acostuma a prendre per esmorzar i se'n serveixen diverses unitats amuntegades formant una torre i guarnides, tradicionalment, amb xarop d'auró. Malgrat això, la seva senzillesa proporciona una gran llibertat a l'hora de triar-ne l'acompanyament, que pot anar dels dolços més llaminers com la xocolata o la melmelada fins als salats com els fruits secs o el pernil i el formatge. A continuació pots veure el vídeo on la Cristina i la Patrícia ens ensenyen com fer aquesta senzilla i deliciosa massa que pots elaborar en un moment i amb pocs ingredients:
Comença el dia deixant anar la teva creativitat amb aquesta recepta ràpida, fàcil i exquisita!
Ingredients per a les creps americanes
- 1 ⅓ tasses (166 g) de farina
- 3 culleradetes (15 g) de llevat
- ½ (100 g) de sucre
- 2 ous
- 1 tassa (245 g) de llet
- 1 cullerada de vinagre
- 2 culleradetes (28 g) d'oli vegetal