Els pastissers de Casa Leopoldo, Rocío Parejo i Eddi Artega, ens han preparat avui unes apetitoses xocolatines.

Aquestes xocolatines tan especials recorden les típiques xocolatines Snickers o Mars.

Res millor que saber que aquesta recepta la pots fer a casa teva.

Avui el Romain Fornell ens ensenyarà aquesta recepta. La base és una massa de galeta en què introduirem caramel fet per nosaltres, i una capa de xocolata fosa al bany maria o al microones cobreix la galeta. La xocolata pot ser negra, amb llet o fins i tot blanca.

Et podràs resistir a aquesta recepta de xocolatines?

I ara que s’acosta Nadal, una bona idea és fer aquestes xocolatines com a complement dels àpats. La gent en quedarà impressionada!

Ingredients 

Per a la galeta:

125 g farina
100 ml nata 
60 g sucre 
30 g mantega

Per al caramel: 

60 g sucre
40 ml nata
20 g mantega 

Per a la coberta: 

100 g cobertura de xocolata amb llet