Els pastissers de Casa Leopoldo, Rocío Parejo i Eddi Artega, ens han preparat avui unes apetitoses xocolatines.
Aquestes xocolatines tan especials recorden les típiques xocolatines Snickers o Mars.
Res millor que saber que aquesta recepta la pots fer a casa teva.
Avui el Romain Fornell ens ensenyarà aquesta recepta. La base és una massa de galeta en què introduirem caramel fet per nosaltres, i una capa de xocolata fosa al bany maria o al microones cobreix la galeta. La xocolata pot ser negra, amb llet o fins i tot blanca.
Et podràs resistir a aquesta recepta de xocolatines?
I ara que s’acosta Nadal, una bona idea és fer aquestes xocolatines com a complement dels àpats. La gent en quedarà impressionada!
Ingredients
Per a la galeta:
125 g farina
100 ml nata
60 g sucre
30 g mantega
Per al caramel:
60 g sucre
40 ml nata
20 g mantega
Per a la coberta:
100 g cobertura de xocolata amb llet