Els pastissers de Casa Leopoldo, Rocío Parejo i Eddi Artega, ens han preparat avui un pa de pessic molt especial: el pa de plàtan sense gluten.
Com podem aprofitar uns plàtans madurs a punt de caducar? No et preocupis! Avui el xef Romain Fornell ens porta els trucs per no malgastar uns plàtans madurs.
I per què és tan especial aquest pa de plàtan? Molt fàcil, perquè és apte per a celíacs i se'l pot menjar tothom.
El plàtan és una fruita de gust dolç, molt rica en hidrats de carboni, minerals i fibra beneficiosa per a l’intestí, i té un nivell de potassi, fòsfor i magnesi molt elevat.
És un pa contundent però amb un gust molt suau i bo, i quan és al forn ja comença a fer una oloreta impressionant. T'ho perdràs? No et podràs resistir al meravellós pa de plàtan!
Ingredients per al pa de plàtan sense gluten
- 2 plàtans
- 10 g llevat químic
- 125 g farina d'avellana
- 125 g farina d'ametlla
- 40 ml llet
- 60 g mel
- 2 ous