Fa 20 anys que Belén Esteban triomfa als mitjans de comunicació. Era una jove molt tímida que s'acabava de separar d'una de les figures públiques més reconegudes del país, Jesulín de Ubrique. La de Paracuellos fugia d'ambicions amb la petita Andrea en braços. Des d'aquell moment molts periodistes es van interessar pel relat de la col·laboradora de 'Sálvame' i finalment es va atrevir a fer el pas. Des d'aleshores cada vegada que apareixia en pantalla els índexs d'audiència creixien a límits mai abans vistos.
I així segueix fins ara. La col·laboradora és tot un èxit en els seus projectes, tant dins com fora de la televisió. I és que la dona de Miguel Marcos està bolcada en la seva nova faceta com a empresària. Belén Esteban ha creat una empresa de menjar preparat. Va triomfar a l'estiu amb el seu gaspatxo i salmorejo, i ho ha tornat a fer amb les seves patates fregides i les seves cremes de verdures.
Els seus nous productes d'alimentació estan sent un èxit encara major. El millor de tot és que 'Los sabores de la Esteban' estan arrasant, no només a Espanya, també a Alemanya. Les patates fregides de Belén Esteban estan donant la volta al món gràcies al seu poder mediàtic i a la gran feina dels seus treballadors, entre els quals es troba Andrea Janeiro, qui treballa en la comunicació de l'empresa.
"Les cremes són riquíssimes, sense conservants ni colorants. Hem treballat molt fins a donar amb la recepta que jo volia aconseguir. Quant a les patates fregides, pot ser que no siguin tan sanes com les cremes, però a veure qui no té una bossa de patates a casa seva i la veritat és que aquestes són realment delicioses. Reconec que era un antull que jo tenia des de feia molt temps perquè, a l'hora de l'aperitiu, sempre poso patates fregides", va explicar Belén Esteban. Respecte a les patates fregides assegura que són "el producte estrella de l'any".
Belén Esteban es mostra molt il·lusionada amb l'èxit del seu projecte, no ho pot ocultar. "Estem molt contents i il·lusionats, sobretot, perquè és marca Espanya, perquè, per a mi, és molt important que siguin productes d'aquí. Jo ara sempre miro l'etiqueta en tot. És un treball de gran qualitat i el sabor us va encantar, a més que el preu és del més assequible.
Sembla que aquest èxit no només està triomfant a Alemanya. Ja ha rebut ofertes per expandir la seva empresa a altres països europeus, com Itàlia, on els encanta la nostra gastronomia.
Andrea Janeiro ha viscut diversos anys a Londres i té un perfecte domini amb l'anglès, per aquesta raó no seria estrany que la filla de la tertuliana vulgui tornar a canviar de país per ocupar-se de l'empresa de la seva mare a Alemanya o a Itàlia. La jove té ganes de viure una nova aventura i està cansada d'estar de nou a casa de la seva mare.