És molt comú que els bons aliments siguin una part fonamental en la vida dels artistes, ja que d'alguna manera són els responsables que lluin sempre tan bé. Per descomptat, Elsa Pataky i Chris Hemsworth no podien ser l'excepció. La parella cada dia que passa té un aspecte molt ben cuidat i això és gràcies a un aliment que no pot faltar en la seva dieta. Sergio Perera és el xef encarregat de delectar els paladars d'ambdós actors i dels seus fills a través de les seves preparacions exclusives. Això sí, sempre respectant la dieta de Pataky, qui és una fidel defensora del menjar mediterrani i dels seus beneficis, qui a més ha convençut el seu espòs que aquesta és la millor alimentació per a la família.
Per tal motiu, així com indica 'El Español' en el seu lloc web, tant els petits com el matrimoni gaudeixen del menjar espanyol amb ajuda del cuiner, i encara de més, quan utilitza l'ingredient de l'oriünd del país europeu que no ha de fallar diàriament. Respecte a treballar amb Chris Hemsworth, Perera va assegurar que es tracta d'una cosa molt divertida, ja que treballava dur, i que sempre quan té que pujar de pes incrementa notablement la seva ingesta de proteïnes. Sobre Elsa, va destacar que igual com el seu espòs, és molt treballadora i que és molt compromesa amb el seu estat físic i la seva salut.
Quin és l'ingredient obligatori al menjar d'Elsa Pataky i Chris Hemsworth?
El xef de la família va revelar que l'actriu madrilenya té una dieta equilibrada, basada, com esmentem anteriorment, en els plats mediterranis, sent aquesta clau per utilitzar un bon oli d'oliva. "Com a bona espanyola, a casa meva sempre hi ha hagut un bon oli d'oliva verge extra. M'agraden molt les amanides, les prenc diàriament, i amanir-les amb un bon oli d'oliva verge extra és un must", va confessar la també model a la Guia Evooleum. De fet, d'acord amb el mateix cuiner, aquest és l'únic oli que utilitzen a la llar Hemsworth Pataky, ja que ambdós tenen coneixement dels grans beneficis que aporta consumir-lo a través dels seus menjars, i fins i tot en les seves begudes.
En aquest sentit, Perera va revelar que la parella de famosos afegeix l'oli d'oliva al seu batut verd amb pols de proteïna d'origen vegetal, col arrissada fresca, menta, espirulina, mango congelat i sal marina. De la mateixa manera, l'utilitza per fregir els seus ous i com esmorzar juntament amb un bistec en aquelles ocasions en què l'actor ha de pujar de pes. I per descomptat, també l'inclou a l'hora de cuinar el peix o marisc per al sopar i per amanir les amanides.
Hàbits per mantenir bona salut
Més enllà dels aliments, Elsa Pataky també ha inclòs en la seva vida hàbits que li permeten lluir increïble. De fet, va ser una de les actrius que va popularitzar el dejuni intermitent 16/8, que consisteix en dietes basades a no menjar durant 16 hores i fer entre dos o tres menjars en les 8 hores restants. L'objectiu és retardar l'esmorzar a les 10 del matí i prendre un cafè, per després aguantar sense menjar l'hora de menjar a les 14 hores i, posteriorment, menjar fins a les 22 de la nit.