Froilán els ha donat més d'un maldecap als seus pares, especialment en l'adolescència, però a nosaltres ens ha donat moltes alegries. El jove ha trencat amb tots els esquemes de la Casa Reial, però no és l'únic. En totes les famílies hi ha una ovella negra. A Dinamarca, Christian es cola en tots els titulars de la premsa. I això que els seus pares, Mary i Federico de Dinamarca, van prendre la decisió d'internar-lo als afores de Copenhaguen per evitar polèmiques. Precisament, l'escola va organitzar fa uns dies un viatge a la neu, en concret a l'estació d'esquí de Val Thorens, a Savoia.

L'hereu al tron de Dinamarca no va faltar a aquest pla. I no precisament perquè li encanti practicar esquí, sinó perquè el lloc ofereix moltes possibilitats de lleure nocturn. El primer problema va arribar quan el jove va ruixar amb xampany als seus amics en el xalet-hotel la Folie Douce. Podria ser una cosa totalment normal entre adolescents, tanmateix, un d'aquests nois va decidir agafar la càmera del mòbil i gravar l'escena, que posteriorment va publicar a les xarxes socials i lògicament no va tardar a fer-se viral.

Christian de Dinamarca / EFE

El vídeo es va fer viral a les xarxes socials

Això no beneficia per a res l'hereu al tron ni tampoc als seus pares. Tots els seus moviments són analitzats amb lupa. Lògicament, aquestes escenes no beneficien en absolut la Casa Reial. La seva imatge ha de ser sempre irreprotxable i respectable. El vídeo es va fer viral en minuts. Quan se'n van adonar van ordenar que s'esborrés o el compte es posés en privat, però va ser massa tard. Ja corria com la pólvora.

Christian de Dinamarca / EFE

Ha estat Tou Balleby, responsable de comunicació de la Casa Reial de Dinamarca, que ha hagut de donar la cara pel jove i els seus pares assegurant que allò que es publica a les xarxes socials és difícil de controlar. "És la manera de comunicació dels joves. Totes les persones són potencials mitjans i documentalistes. Un company de classe o qualsevol altra persona pot tenir més impacte que una càmera de televisió. I mai no se sap quan està encesa. Per tant, hem d'anar amb compte amb no convertir en un problema alguna cosa que, als ulls dels joves, és normal i acceptable", ha dit per demanar després que es faci un esforç per analitzar "les activitats dels joves a les xarxes socials i el context en el qual es creen".