Rafa Nadal és un dels millors esportistes del món. Com a tennista ha fet història i encara no veu el final. Diumenge passat 30 de gener va aconseguir el seu 21 Gran Eslam en derrotar a la final del Open d'Austràlia al rus Daniil Medvédev després de cinc hores de partit. Amb aquesta última victòria supera Novak Djokovic i Roger Federer en Gran Slams. Estaven iguals, però ara guanya. Després de la seva victòria va rebre un premi de 2.758.640 euros. En total, aglutina 114.908.460 euros en premis durant tota la seva carrera professional.
Aquesta fortuna sap molt bé com invertir-la. Després del sector immobiliari, ara s'ha atrevit, com altres famosos, en l'hoteler. Abans de viatjar a Austràlia va inaugurar el seu propi restaurant que porta per nom 'Roland Garros'. Es troba situat a les instal·lacions de l'acadèmia de Rafa Nadal a Manacor. És un homenatge al seu torneig favorit. El va guanyar fins i tot en tres ocasions, la primera el 2005 i l'última el 2020.
Rafa Nadal obre un nou restaurant a Mallorca
Rafa Nadal ha cuidat fins al més mínim detall. Tant la decoració com el mobiliari estan inspirats en el torneig de la Copa dels Mosqueters. A les parets, els comensals poden gaudir d'imatges dels guanyadors d'aquest trofeu, com Steffi Graff, Chris Evert i Björn Borg. Com a dada, el tennista no va haver de pagar per utilitzar la marca, ja que manté una estreta relació amb els seus responsables.
Aquesta és la primera setmana del restaurant en funcionament. Compte amb una ocupació de 60 comensals. La carta l'han elaborat els cuiners i especialistes de nutrició de la Rafa Nadal Academy by Movistar. En aquesta acadèmia viuen 153 tennistes de 43 països diferents durant tot l'any.
El restaurant pretén ser "una referència gastronòmica dins de Mallorca". Romandrà obert tots els dies. A l'hivern, de 13.00 a 16.00 i de 19.00 a 22.00; i a l'estiu, de 13.00 a 16.00 i 19.30 a 22.00.
'Ronald Garros' és un restaurant per a tots els públics. Té carta, però amb plats econòmics. Per exemple, el més barat és un plat de pasta mediterrània per 7,90 euros. Les amanides ronden els 8,50 i 10, 50 euros.
També trobem poke de tonyina (16,90 euros); secret de porc amb verdures de temporada i patates (14 euros); bacallà o salmó amb verdures de temporada (16,50 euros); pop a la brasa sobre puré de patata i oli de pebre vermell de la Vora (17,10 euros). Perquè et facis una idea el plat més car és el filet de vedella a la planxa amb puré de patata que costa 19 euros. La cirereta són les postres, entre 4,50 i 5,90 euros.