Quant temps porten sortint junts Clara Chía i Piqué? Ara per ara només els protagonistes d'aquesta història poden aclarir-lo. No obstant això, està clar que es coneixien de molt abans dels primers rumors de crisi entre el futbolista i Shakira. Encara que no van fer pública la seva ruptura fins al mes de juny, el català li va comunicar a la colombiana la seva decisió d'acabar al gener, just en tornar de les vacances de Nadal.
Clara Chía i Piqué portaven la seva relació en secret. Va saltar tot pels aires quan Shakira va publicar la seva cançó 'Et felicito'. El català va prometre que viuria el seu nou romanç de forma discreta, tanmateix la filtració de la identitat de la jove el va enfadar i va decidir no amagar-se. Els pardalets se'ls ha vist fent una infinitat de plans junts, molt encaramel·lats i còmplices. En un concert de Dani Martín en la Cerdanya, en un viatge romàntic a París, en un partit de tennis a Màlaga i molts sopars romàntics al seu sushi favorit.
El restaurant de moda entre els futbolistes del Barça, de 60 a 88 euros per persona, o més
Hi ha un restaurant que s'ha posat molt de moda gràcies als futbolistes del Barça. És fàcil trobar-se pràcticament tots els dies a algun d'ells. Es tracta de 99 Sushis Bar, ubicat a la zona alta de Barcelona, en el lateral dret del Turó Park. Recentment ha rebut una estrella Michelin.
I per què és tan especial? Vanitatis explica que "es tracta el producte amb respecte i un coneixement excepcional, combinant magistralment la cuina nacional amb la nipona i el resultat del qual són uns plats que han aconseguit la seva pròpia fama entre els 'foodies' més exigents, com poden ser les seves famoses 'gyozas de senglar o el seu aclamat tartar de tonyina'.
Mónica Fernández, directora general de 99 Sushis Bar, revela que un dels plats més exquisits i demandats de la carta és la tempura de llagostins tigre amb salsa picant. Es presenta sobre una base d'enciam amanit amb vinagreta de miso i venen acompanyats amb una salsa cremosa picant a base de maionesa japonesa kimuchi.
Entre altres plats també es poden degustar els nigiris d'arròs cruixent, alvocat, tartar de toro picant i fines làmines d'or, tartar de tonyina Kimuchi, Sashimi d'eriçó, llom de vacuna rossa gallega al carbó amb brases vegetals i bearnesa de ponzu amb wasabi, entre d'altres. En el dia d'avui és considerat un dels restaurants més exclusius de la capital catalana. Fins i tot d'Espanya. És un dels restaurants favorits de Clara Chía.
És un restaurant per als paladars més exquisits i per a persones amb solvència econòmica. No obstant això, també pot anar qualsevol persona per a una ocasió especial, encara que no és un restaurant de diari. Segons el seu director, Víctor Serrano, destaca per la seva bona relació qualitat-preu en parlar d'un producte tan selecte i d'alta gastronomia. Menjar o sopar a la carta pot rondar els 60 € i compten amb un menú degustació per 88 € (sense beguda).