Antena 3 viu un dels seus millors moments. La cadena principal de Sant Sebastià dels Reis és un èxit en audiències. Lidera des de fa més d'un any. Supera àmpliament al seu rival directe, Telecinco, i fins i tot a la cadena pública. Gràcies a 'Pasapalabra', els 'Informatius' han patit un augment considerable. Són els més vistos. I també la secció de 'El Temps', presentada per Himar González. La canària és l'autèntica revolució de la cadena. Són molts els que li han fet un ull, fins i tot al llarg d'aquests últims anys ha rebut altres ofertes, però es manté fidel a Atresmedia, on ha destacat, i això que la informació meteorològica no supera els cinc minuts.

Himar González és un filó d'audiències i ha aconseguit brillar amb llum pròpia, gràcies a la seva naturalitat, professionalitat i bellesa enlluernadora. La canària tenia una cosa especial, màgia, i les càmeres l'han sabut captar. De fet, a més de presentadora podríem dir que s'ha convertit en tota una influencer perquè a través de les seves xarxes socials comparteix detalls de la seva vida i col·labora amb marques. A poc a poc, cada vegada suma més seguidors. Qualsevol dia la veiem substituir Cristina Pedroche en les campanades.

Himar González

Fa uns dies va sortir de la petita pantalla per presentar un acte contra l'obesitat infantil. Es recomanava a nens i adolescents el consum diari de fruites i verdures, i l'amfitrió de la gala no era cap altre que el famós "plàtan de les Canàries", el de la seva estimada terra, que té un pla a tres anys, avalat i cofinançat per la Unió Europea, denominat "La fruita et dona vida extra".

La canària sempre ha apostat per una vida saludable. En les entrevistes que va concedir després de la conferència, Himar confessa que el plàtan és la fruita que més menja. Sempre en porta un a la bossa per picar entre hores. A més, des de ben petita el prenia perquè dona energia i ella la necessitava, ha estat esportista des de petita, per aquesta raó llueix un impressionant cos. Ella prenia el plàtan aixafat amb farina i cereals, semblava una gominola, i fins i tot en entrepà.

"Cal escoltar al cos; si el cos té gana, es menja. I es fa de forma conscient, sabent que alimentes al cos, no simplement que et fiques qualsevol cosa a la boca. Si en aixecar-te no tens gana, pel que sigui, també escolta al teu cos," va explicar en una entrevista a Stilo.

Himar González ha practicat tota mena d'esports

Assegura que ella s'alimenta de forma sana, conscient i equilibrada. L'esport i l'alimentació saludable són dos d'imprescindibles en el seu dia a dia. "Des de petita he fet esport: vaig començar amb gimnàstica rítmica, després esportiva, natació, judo, aikido (risas)… He fet pràcticament de tot! Windsurf, kitesurf, surf... fins que vaig descobrir la carrera a peu quan amb prou feines era adolescent i allà em vaig quedar. En el dia d'avui el compagino amb gimnàs. Mai no deixo d'entrenar perquè, per a mi, esport i bona alimentació van sempre de la mà", confessa.

I d'aquesta forma llueix l'increïble físic que torna bojos tots els seus seguidors. Al ple hivern sempre ens sorprèn amb alguna fotografia amb molt poca roba. I és que ella sempre que té ocasió marxa a la seva terra, on viu la seva família. Allà la temperatura és agradable tot l'any i es pot gaudir de la platja.

Per aquesta raó, la veiem sempre amb un espectacular bronzejat. En aquesta imatge ensenya com practica surf, unes fibroses cames i un gluti d'acer amb un biquini tanga en colors turquesa. "Surfingtime", escriu.