Després de set dècades de constància a la corona britànica, Isabel II ha mort deixant molta incertesa. El món sencer es va estremir i els britànics especulen sobre aquesta nova realitat. La jerarquia real ja ha tingut grans canvis i el pròxim membre de la família que encapçala la línia de successió és el príncep Guillem. No només se li ha transferit un nou títol i és més a prop del tron, també li espera un espectacular patrimoni. En vigílies d'aquestes modificacions, mudances de palaus, noves posicions conquerides i altres polèmiques va sorgir certa informació sobre la possible herència.

Arran de la mort d'Isabel II, la línia de successió va concedir la corona a Carles III. El seu primogènit, el príncep Guillem, es va apropar un pas més a la tasca que algun dia heretarà, la de governant del Regne Unit. Actualment, pot veure's a la pàgina oficial de la reialesa britànica que hi ha 23 aspirants a aquest càrrec. Des del primer acte transmès de l'ara rei, es va donar a conèixer que el seu fill gran a partir de llavors es va convertir en el príncep de Gal·les. I, per si fos poc, la fortuna li ha fet una picada d'ullet en aquests moments de dol, ja que és beneficiari d'una gran suma de diners.

El príncep Guillem i la suma astronòmica que li va deixar Isabel II

El que li correspon al cònjuge de Kate Middleton és una considerable proporció de comerços, propietats, terrenys, negocis turístics i immobiliaris dels Windsor i més. Aquest tremend patrimoni té un valor de 1 005 milions de lliures (prop de 1 150 milions d'euros). A més d'això, com Guillem va passar a ser el duc de Cornualla, el ducat li reportarà grans ingressos. És el mateix ducat que va convertir Carles en multimilionari fa anys. Aquesta és una de les entrades que es consideren el "Sou" dels royals.

Principe Guillermo/ EFE

Amb els diners de Lancaster, la reina finançava el seu espòs, Felip d'Edimburg i proveïa els seus fills: Ana, Andreu i Eduard. Per derivació, donava igualment suport als seus nets i a qualsevol altre membre de la reialesa actiu. Segons reports dels mitjans especialitzats, el fill de Felip tenia fins i tot més rendibilitat amb Cornualla. Amb això pagava la manutenció dels seus fills, nets i nores. Després d'això, el que quedava anava directament als comptes d'estalvis d'ell i la seva mare. Entre 2020 i 2021, el ducat va produir fins a 23 milions de lliures (26,3 milions d'euros). Aquesta és la renda que se li va adjudicar recentment al germà de Harry.

Si bé són molts els milions, les propietats i negocis, encara hi ha la possibilitat que la reina més longeva de la història li n'hagi llegat més al seu net. No se sap amb exactitud quant diners o béns tenia en els seus dominis personals. Si alguna cosa ha quedat clara amb el temps és que Isabel II no feia res a l'atzar. I el príncep Guillem tenia el favor de la reina, així que s'espera que el seu desbordant patrimoni sigui fins i tot més gran del que es preveu.