Sara Carbonero és una de les personalitats de la televisió espanyola amb més seguidors a Instagram. L'ex de Iker Casillas compte amb més de 3 milions de followers en aquesta plataforma, on sol compartir diversos aspectes de la seva vida, les seves preferències d'estil i les reflexions de la seva vida personal. A més, la periodista comparteix els seus secrets per mantenir la seva envejable figura gràcies a un estil de vida saludable i un règim nutricional amb aliments orgànics d'excel·lent qualitat, que li aporten una infinitat de nutrients i beneficis al seu cos.

La presentadora, de 38 anys, segueix un règim alimentari basat en una dieta flexitariana. Els seguidors d'aquestes dietes són persones que consumeixen generalment una dieta completament vegetariana, però que de manera ocasional poden consumir proteïnes animals com a carn o peix. Es pot considerar una persona flexitariana a aquells que consumeixen algun tipus de carn més d'una vegada al mes, però menys d'una vegada per setmana. A més, prefereixen el consum abundant de vegetals, fruites, llegums i hortalisses.

Publicació d'Instagram de Sara Carbonero (@saracarbonero)

El terme de flexitariana prové de la unió de "flexible" i "vegetariana", i el 2014 va ser reconeguda pel diccionari d'Oxford com la paraula amb què es denomina aquesta preferència en alimentació. Entre els productes que consumi habitualment Sara Carbonero en la seva dieta es troben les fruites i verdures orgàniques, les proteïnes del peix i els pans realitzats a base de massa mare. Les fruites favorites de la presentadora són els kiwis, taronges, pomes i maduixes i les combina amb verdures com a carbassó i espàrrecs.

Carboner a l'hora de l'esmorzar tria una varietat de fruites fresques i de temporada que siguin riques en antioxidants (kiwi, maduixes, taronges) juntament amb un iogurt de preparació casolana i una infusió. A més, consumeix pa integral i el baobab, un superaliment d'origen africà que és ric en fibra, calci, ferro, vitamina C i potassi.

A l'hora del dinar, la periodista sol consumir una porció de cuscús preparat amb cúrcuma en pols, cacauets, dàtils, sèsam, pipes de carbassa, tomàquet, julivert, diverses verdures i una mica de formatge feta.

Sara Carbonero / Agència

Durant els sopars, Sara Carbonero tria prendre'n unes de reconfortants cremes de verdures amb espècies i herbes fresques, mentre que berena un grapat de nabius, en cas que senti una mica d'ansietat o vulgui picar alguna cosa entre menjars. Els nabius es poden substituir fàcilment per una altra varietat de fruits vermells com els gerds, les groselles, baies de goji, baies d'açaí i els esbarzers.

En tal cas que la famosa presentadora de TV tingui que sortir a menjar fora de casa, escull amanides de barreges d'enciams, canonges i salmó, plats de pasta a l'estil arrabbiata que es caracteritza pel seu sabor picant procedent de peperoncino italià o dels bitxos o també podria demanar un plat de sushi. En resum, Carbonero prioritza un estil de vida completament saludable, però de tant en tant es permet algun caprici com un bon plat de peix, una copa de vi o una cervesa.