Nieves Álvarez torna a somriure. La model ha trobat de nou l'amor. Fins ara només se li havien conegut dues parelles. D'una banda, l'empresari mexicà Nicolás Saad i, per un altre, l'advocat valencià Manuel Broseta. Ara està enamorada d'un empresari d'origen libanès. I segons les últimes informacions, la relació va molt seriosament, ja que és la primera vegada que els presenta als seus tres fills una parella. Ha encaixat molt bé.
Ha estat la revista Hola la que ha donat a conèixer la relació, encara que amb unes imatges que més que un robat semblen pactades. Sembla que a un dels dos els interessava bastant que aquest romanç sortís a la llum. Nieves Álvarez va voler que l'empresari l'acompanyés a la Setmana de la Moda de París. Entre desfilada i desfilada van aprofitar per fer un volt per la ciutat de l'amor i la llum vorejant el Sena. Es van agafar de les mans i es van regalar molts petons, a més de compartir confidències, i per descomptat fer-se algunes fotografies per a les seves xarxes socials. Encara que en el seu compte d'Instagram de moment no n'ha pujat cap.
Així és 'Aarde', el restaurant dels famosos
Ara també s'han deixat veure per Madrid sense que els importi les opinions dels altres. Aquest diumenge ambdós van compartir pla. La parella va decidir donar-se un homenatge en un dels restaurants més coneguts de la ciutat. Es troba a la Porta d'Alcalá i es diu 'Aarde'. És un dels restaurants on acudeixen més famosos.
Es van asseure a la terrassa i allà van gaudir d'una bonica vetllada entre rialles i carícies. Amb els seus petons ens van deixar clar que la relació va vent en popa. 'Aarde, l'origen' és del grup paraigua. "Un viatge a les arrels del continent africà. Un homenatge a la terra i totes les riqueses que aquesta ens brinda".
"La terra xiuxiueja històries amb una veu intensa però que no tots s'atreveixen a escoltar ni a indagar el seu llenguatge secret. A Aarde parlen amb ella i ens conviden a fer-ho endinsant-nos als paisatges del continent africà, la seva fauna, flora i inabastables cultures. Les seves infinites aromes i colors que conviuen en harmonia en espais plens de música on jugar amb els instints més primaris. Des de la seva cuina oberta surten plats i fonts de ceràmica tribal plenes d'alegres sabors i textures. Lasanya de chingulugulu, tartar de bock amb nabiu silvestre o cebiche d'àloe vera són només alguns dels exemples més innovadors i desconeguts que podràs trobar a Aarde", informen des del web del restaurant.
El preu per persona supera els 60 euros amb entrant, primer i postres. És un dels restaurants més exclusius del moment a la capital.