Tot aquell que vagi a DiverXo haurà d'abonar, per la mateixa experiència i qualitat que anys anteriors, 100 euros més. Si abans el menú costava 260 euros, ara es paguen 360 euros. És el restaurant més car de tot Espanya. Amb tres estrelles Michelin i amb el millor xef del món 2021 al comandament. Segons David Muñoz i Cristina Pedroche, aquesta pujada ha estat totalment necessari per millorar les condicions dels seus treballadors. Cal cobrar tants diners per menjar en un estavella Michelin? La resposta és no.
La competència de David Muñoz
Es pot viure una gran experiència, fins i tot molt millor que al restaurant de David Muñoz, estalviant-te fins a 330 euros. Com si mengessis en un restaurant sense cap distinció, però amb la qualitat d'un de superior. Us parlarem de Chirón, el restaurant que ha revolucionat la gastronomia i està fent la competència a DiverXo. Es troba ubicat a Valdemoro, concretament al carrer col-legi, 12, a poc menys de mitja hora de Madrid. Compte amb una estrella Michelin des de 2013. Els propietaris són els germans Muñoz Bargueño. Ambdós tenen funcions diferents: Iván és el xef i Raúl, el sommelier.
Al seu restaurant ens trobem una cuina tradicional i que barreja els productes típics de la regió amb receptes de totes parts del món. Any rere any aconsegueixen mantenir la seva estrella gràcies als impressionants tres menús degustació, que homenatgen la Ruta per les Vegas. Són el Tajuña (64 euros); el Jarama (86 euros) i el Tajo (108 euros).
Un restaurant on podràs gaudir d'una increïble experiència gastronòmica i fer-ho per menys de 30 euros, tan sols 29,95 euros, només disponible de dimarts a divendres. El menú en qüestió inclou snacks, oli de Madrid, pa artesà, aperitiu, entrant, peix, carn, dolç final i dues copes de vi.
Al menú executiu trobem un suplement de 10 euros si es desitja com a plat principal un arròs socarrat de vieira i allioli. Chiron és el restaurant més barat de Madrid.
A la seva carta trobem plats de tota mena. Des de 9 euros fins a 33 euros. Croquetes fluides del bullit (sis unitats per 9 euros); tripes a la madrilenya (14 euros); cotines de rentatge de lluç al pil pil d'alls cruixents de Chinchón (33 euros); llobarro en un curri verd de l'Horta (24,5 euros); cérvol rostit amb llombard i tòfona (24 euros) i entrecote desossat a la planxa amb salsa de mostassa antiga i patata (24 euros).