A Pilar Rubio i a Sergio Ramos els agrada fer-ho tot en gran, prova d'això és el seu casament, amb fins a 500 convidats, atraccions, un drac volador i moltes altres sorpreses surrealistes. I és que sembla que al consolidat matrimoni li agrada el surrealisme, prova d'això són les polèmiques fotografies de la visita del futbolista i la televisiva al Museu Dalí a París, un dels seus favorits.

Amb motiu del seu desè aniversari de nuvis, Pilar Rubio i Sergio Ramos han gaudit a París d'un sopar carregat de senzillesa i elegància. La parella ha triat el primer restaurant de Dior, la firma de moda va obrir el Monsieur Dior, on tenen algunes de les receptes favorites del sevillà. Està ubicat dins de la mateixa boutique i compta amb diversos xefs, entre altres amb Antony Clémot, que ha dissenyat el menú d'ambdós.

Menú botiga Dior

Pilar Rubio i Sergio Ramos celebren el seu desè aniversari en una botiga de roba

A través de les seves xarxes socials, Pilar Rubio ha compartit el menú, no obstant això, ens hem quedat sense saber el preu, però entenem que no és apte per a totes les butxaques. El futbolista i la col·laboradora van degustar com a aperitiu un 'croque nou look', una espècie de sandvitx calent que porta pa de motllo, formatge, pernil de york, mantega, ou ferrat i que, a més, té un toc de foie, un dels més reeixits.

Pilar Rubio i Sergio Ramos

Com a entrant van optar per un cranc de l'illa de Granville, que tenen molta fama i que en aquest cas s'han combinat amb aranja i alvocat, a la parella l'ha entusiasmat. Com a plat principal, van assaborir ànec amb verdures com a acompanyant i com postri un tiramisú clàssic que va exercir de colofó.

Aquest menú ha estat creat exclusivament per a Pilar Rubio i Sergio Ramos a causa del seu aniversari, ningú més no podrà provar-ho. Com a begudes trobem un vi blanc anomenat Château Cheval Blanc, l'ampolla del qual supera els 600 euros o un xampany anomenat Joèt-Belle Epoque del 2014 que no arriba als 200.

"La gent ve aquí per experimentar l'esperit del Sr. Dior a través de la cuina", va comentar el mestre xef del restaurant, Jean Imbert, fa algun temps. Aquest sopar tindria un valor de milers d'euros.