David Bisbal és un dels artistes més estimats a nivell nacional i internacional. L'artista ha aconseguit obrir-se pas més enllà de les nostres fronteres. Però els qui sempre estaran orgullosos del seu creixement són els d'Almeria. Almeria li ha vist créixer com a cantant d'èxit i encara que resideix habitualment a Miami, ell se sent molt orgullós a la seva terra. Fins i tot de vegades participa en algunes campanyes publicitàries de productes d'Almeria. Tanmateix, en aquestes festes nadalenques no hi solen haver gaires productes de la terra. Rosanna Zanetti també posa plats de les seves arrels i a David Bisbal li encanten. "La veritat és que el nostre Nadal són una barreja de tot", comenta l'actriu a LOC, en un esdeveniment de GHD.

David Bisbal i Rosanna Zanetti / INSTAGRAM

Rosanna Zanetti explica tots els detalls del seu Nadal

Rosanna Zanetti és veneçolana, allà va néixer i es va criar. Tanmateix, la seva mare li va inculcar la seva cultura xilena. Per aquesta raó la model li apassionen les arepas, arrebossades i diversos saons. Plats riquíssims que no falten a cap Nit de Cap d'Any. A David Bisbal li encanten, revela l'actriu. "Per descomptat que el 24 i el 31 mengem menjar espanyol, però també hi ha bastant de la meva terra. Un pernil o una hallaca, que barregem amb menjar xilè. Per exemple, pebre, pastís de blat de moro i cua de mona, que és un licor amb aiguardent," va indicar.

Rosanna també ha influït en la música que s'escolta per Nadal. No obstant això, se sap moltes nadales espanyoles, però li agraden molt més els ritmes llatins. "En el meu país escoltem gaites, que són unes nadales amb instruments més potents i aquests són els que continuo posant. D'altra banda, també segueixo amb les meves tradicions veneçolanes per a Nit de Cap d'Any. Per exemple, quan sonen les campanades, a Veneçuela, surt amb les maletes al carrer, perquè això et donarà un aсo amb molts viatges...¡Ah! I la roba interior allà és groga, crec que això és més divertit", va revelar.

Però si en alguna cosa coincideixen és que prenen els dotze grans de raïm de la sort i mirant la tele. "A les 12 posem la televisió i, sí tenim el raïm preparat, fem un cercle tots, peu dret endavant i tractem de no ennuegar-nos menjant en un temps rècord", va assenyalar Rosanna.