Tamara Falcó és una de les estrelles del moment. MasterChef Celebrity va ser el seu salt a la fama. Coneguda com la filla pija i catòlica d'Isabel Preysler, tot el que pensàvem d'ella ha canviat per complet. L'empresària es va enamorar del seu pas per les cuines i no només li va saber treure'n profit televisiu, també es va apassionar per la gastronomia i va estudiar en el Basque Culinary Center.

Es va començar a relacionar amb el sector de la gastronomia. Va protagonitzar els seus primers projectes publicitaris, amb firmes de moda o amb marques del sector gastronòmic. L'octubre de 2021 va treure a la venda el seu primer llibre de receptes, 'Les receptes de casa de la meva mare'. La marquesa de Griñón i el seu entorn han gestat un imperi al voltant de la gastronomia.

Tamara Falcó
Tamara Falcó

La família Preysler segueix els passos de Tamara

Íñigo Onieva, graduat en Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial, també ha seguit els seus passos, és un apassionat del sector culinari. Com a hobby, gestiona un perfil d'Instagram, The Gourmen Club, dedicat a les ofertes gastronòmiques de diferents locals. A nivell laboral es dedica a la gastronomia. A més dels seus negocis en la nit madrilenya treballa per a Mabel Hospitality, una empresa enfocada en la creació, desenvolupament i gestió de marques de restauració com Tatel o Totó. Aquest últim, inaugurat a començaments del mes de maig.

Tamara Falcó efe
Tamara Falcó efe

Onieva va obrir les portes del restaurant italià al Passeig de la Castellana, pocs dies després el cosí de Tamara Falcó, Álvaro Castillejo Preysler, va obrir un segon local. Es tracta de Xarxa Project, un restaurant dedicat a la gastronomia japonesa, situat a Recoletos.

La família paterna de Tamara Falcó també ha gestionat negocis relacionats amb la gastronomia. La filla de Phillipe Junot ha decidit formar part de la nova edició del talent. A diferència de Tamara, la dona d'Álvaro Falcó té un Instagram dedicat a la salut i ensenya algunes receptes 'healthy'.

Xandra, la germana gran de Tamara Falcó també està vinculada a les arts culinàries, però en aquest cas a una altra part. En concret, a un projecte vinícola. Es va aliar amb el celler Sierra Cantàbria.