Es pot dir que els aristòcrates tenen moltes coses en comú: diners, joies, i un estil de vida molt luxós. Tanmateix, la marquesa de Griñón ha confessat que té alguna cosa més en comú amb la Reina Letízia, la seva addicció a una beguda mil·lenària.
Recentment, Tamara Falcó va compartir un vídeo on se la pot veure arribant a casa després d'un dia molt ocupat. Per refrescar-se, l'aristòcrata obre la nevera per treure una de les seves tantes ampolles de Kombucha, una beguda fermentada que prenien els samurais a causa de les seves propietats i beneficis naturals. A causa del procés de fermentació, aquesta beguda desenvolupa un percentatge mínim d'alcohol, una dada irrellevant per als consumidors en general, però que pot ser de vital importància per a les dones embarassades i les persones que pateixen de malalties hepàtiques.
De la mateixa forma que ho fa la Reina Letízia, Falcó ha substituït per complet el consum de refrescos per beure exclusivament aquesta beguda a base de fulles de te, que es caracteritza per les seves propietats antioxidants. Falcó assegura que aquesta beguda l'ajuda a reposar energies, accelera el metabolisme i la pèrdua de greixos. A més, dins dels seus beneficis es troba l'aportació de probiòtics naturals, essencial per equilibrar la flora intestinal. Aquesta beguda s'obté de la fermentació natural dels fulls de te verd i el sucre a través de diversos tipus de llevats i bacteris coneguts com a Scoby, les quals consumeixen tota la sucre produïda en la fermentació, creant una beguda gasosa 100 % natural i amb un contingut calòric molt baix, ideal per mantenir-se en forma.
La Kombucha s'elabora artesanalment a través d'un procés manual de la selecció dels fulls de te verd que han romàs mínim tres anys en la planta, ja que aquests fulls contenen més nutrients i minerals que els fulls més joves. A més, un dels atractius d'aquesta beguda és que té un sabor semblant al de la sidra i diverses empreses de producció orgànica estan incloent altres varietats de sabor en fermentar el Scoby amb sucs premsats en fred.
Tamara Falcó i la Reina Letízia consumeixen la mateixa marca de kombucha anomenada Komvida. Aquesta marca realitza els seus productes de forma orgànica i artesanal a Extremadura, impulsant així la producció nacional d'aquesta beguda mil·lenària. Igual com el iogurt, el kimchi i el quefir, aquesta beguda que data de fa més de 2.000 anys, té una gran quantitat de bacteris beneficiosos per a l'organisme. Els especialistes que ho recomanen han indicat que pot millorar l'acne, la hipertensió, el restrenyiment, millorar la digestió, disminuir la fatiga i millorar el sistema immunològic.
El te de Kombucha té fitonutrients que contenen propietats antimacrobianes i és ric en antioxidants que promouen una millora en les funcions hepàtiques i renals, reduint així les complicacions de salut produïda per la diabetis. Així mateix, aquest te és ric en àcid fòlic i vitamines del complex B, que són vitals per a la producció de noves cèl·lules al cos.