Cristina Pedroche i David Muñoz comencen a remuntar després d'un dels seus pitjors anys a nivell econòmic. La pandèmia ha perjudicat els negocis del popular xef, nomenat millor del món de 2021. Els restaurants van romandre tancats durant tres mesos i això va ocasionar greus pèrdues. Arran d'aquesta situació, el matrimoni va prendre la decisió de tancar un dels somnis més grans del cuiner, StreetXo London. No obstant això, no tot és tan negre com sembla. La presentadora va idear un servei de menjar a domicili i així va néixer el reeixit GoXo. I d'allà el nou restaurant a Barcelona.
Però ens detindrem en el restaurant de Londres, que presentava més pèrdues que guanys. El lloguer del local de Londres costava 50.000 euros al mes. David Muñoz no podia fer front a l'alt cost, ja que els guanys eren inexistents. Fins i tot el cuiner va explicar que va necessitar demanar un préstec per cobrir aquells mesos de lloguer en el qual el restaurant va romandre tancat.
La pandèmia va acabar amb un dels somnis de David Muñoz
Durant els mesos del tancament per la pandèmia, David Muñoz va portar tots els seus treballadors a un ERTE. El xef va confessar que els seus restaurants tenen més pèrdues que guanys, especialment DiverXo. Tanmateix, aquestes pèrdues les cobreix amb StreetXo.
Segons el programa 'Vida la vida', que haurien fet càlculs, el xef fa front a un forat fosc de 10 milions d'euros. Es va veure obligat a recomprar les accions del seu restaurant i va ser en aquell moment quan Cristina Pedroche es va fer sòcia per salvar el seu marit dels deutes.
Actualment, David Muñoz i Cristina Pedroche resideixen en una luxosa casa de La Finca. Però en aquesta ocasió de lloguer. Les despeses d'aquest són d'uns 2.000 euros al mes. Això suposa una important despesa així que van prendre la decisió de posar a la venda el seu pis de la zona d'Embajadores de 130 metres quadrats amb piscina comunitària.
Segons han detallat a 'Viva la vida', Muñoz gasta gran part dels seus ingressos en pagar un bon sou a tots els seus empleats, precisament per aquesta raó ha pujat el preu del seu menú, de 250 euros a 360 euros. Aconseguir bona matèria primera per al seu restaurant també és fonamental. Per fer-nos una idea, a l'últim exercici registrat, el xef va ingressar al voltant dels 7 milions d'euros. Doncs bé, fins a ell només van arribar 390.000 euros de benefici net.