Iker Casillas ha estat un dels millors porters del món. Tanmateix, malgrat la seva fama i el seu alt poder adquisitiu, mai no ha oblidat els seus orígens. És un amant del poble que el va veure créixer, Navalacruz. De fet, allà ha passat tots els seus estius. Era freqüent veure-ho al poble juntament amb Sara Carbonero i els seus dos fills com un més. És molt estimat a la zona. I també tots els membres de la seva família que resideixen allà i a més treballen.
Iker Casillas dona suport al seu cosí Diego amb el seu restaurant a Navalacruz
A Navalacruz podem trobar un monòlit de l'esportista, així com una plaça amb el seu nom i és que Iker Casillas ajuda sempre els habitants d'aquest municipi d'Àvila. Però a partir d'ara també podem trobar un restaurant amb el seu cognom. A Iker Casillas li encanta la gastronomia d'aquest país i a Navalacruz una cita obligada és el restaurant del seu cosí tercer, Diego Casillas, que regenta el restaurant Casillas, inaugurat el 10 de juliol de 2020, en plena pandèmia. Curiosament, amb el logo de l'establiment ja ens diuen que l'esportista té molt a veure. Veiem un porter agafant una pilota, en homenatge al Campió del Món amb Espanya.
El cosí de l'ex de Sara Carbonero és un expert cuiner. Porta tota la seva vida treballant en l'hostaleria i el 2020 va decidir atrevir-se amb aquesta aventura, no hi havia millor lloc que les seves arrels. Aquesta era una idea que rondava al seu cap des de fa anys i per fi la va poder materialitzar. "La veritat és que feia temps que el parlava amb el meu cosí perquè no hi havia cap lloc al poble per poder menjar alguna cosa ni entre setmana. El porto jo sencer i Iker em va ajudar econòmicament amb el tema de l'obertura i el lloguer del local", assegura en una entrevista per a El Español.
El local porta obert més d'un any i mig i és tot un èxit, això que s'ha enfrontat a dures restriccions per la pandèmia. És cert que Iker Casillas ha donat visibilitat a aquest negoci i gran part del seu èxit és per ell. "Cada vegada ve més gent perquè saben que soc el cosí d'Iker i, sobretot ho fan quan ell aquesta aquí perquè el sol pujar a les seves xarxes socials", assegura el cosí de l'esportista.
El menjar que podem trobar al restaurant defineix a la perfecció la gastronomia d'Àvila. Des de les patates revolconas a les formidables mongetes d'El Barco, passant per l'hamburguesa de 200 grams de carn de vedella. I tot això sense oblidar l'amanida d'ànec i blat tendre o, per descomptat, la mitjana. Ara també aposten per receptes internacionals, com el Ramen, per atrapar un públic més ampli. I és que a més, a Diego Casillas li encanta tot el que tingui a veure amb el Japó, va treballar en un restaurant japonès de Madrid. "Jo vaig estar treballant en un asiàtic durant 6 anys i molta influència em ve d'allà. Tinc coses tradicionals i faig diverses barreges amb productes d'aquí amb tècniques d'altres llocs o al revés", compte Diego.