Queden encara uns quants dies per les eleccions generals del 23 de juliol, i perquè comenci la campanya, tot i que en aquest país mai deixem d'estar en campanya. Pedro Sánchez ha començat a desfilar per diferents mitjans concedint entrevistes. Igual que Alberto Núñez Feijóo. Però unes paraules del primer han sulfurat una presentadora poc acostumada a que li diguin les veritats. Una Ana Rosa Quintana que va treure foc pels queixals fa uns dies quan va sentir el candidat del PSOE parlar de "la derecha mediática". Deia AR d'una entrevista de Sánchez a la Cadena SER: "Sánchez ha estado toda la legislatura en Moncloa atrincherado sin hablar con los ciudadanos. Y cuando ha hablado lo ha hecho con una prepotencia que ahora, al parecer, ha cambiado. Incluso en el tono". Quintana, especialment furibunda amb això de derecha mediática...: "¿Pero qué coño es eso de la derecha mediática. ¡Qué se lo está inventando Pedro Sánchez! Estoy harta, os lo digo de verdad. Aquí hay cuatro colaboradores, cada uno con su forma de pensar. Esto es este programa, así que vamos ya a dejar de insultar. El presidente no debe insultar. Como tampoco hay que insultar a Sánchez".
Ana Rosa fent-se la digna i la imparcial... Però se li veu el plumero. Per molt que ella s'irrita quan la posen al mateix sac que la derecha mediática, aquest matí de dilluns ha tingut un lapsus que l'hi ha traït el subconscient. I els espectadors s'hi han adonat. Ana Rosa estava més preocupada de la tria cromàtica del seu vestit que de fer una bona entrevista... i acomiadar-la com cal. “Una semanita... en la que solo me voy a poder vestir de blanco. No te puedes poner azul, rojo, verde, fucsia...”, deia en relació als colors corporatius dels diferents partits, i recordant que aquesta mateixa setmana també entrevistarà Pedro Sánchez o Yolanda Díaz.
Després de l'habitual massatge en forma d'entrevista, la presentadora ha d'acomiadar el candidat del PP. I què li ha dit?: "Le deseamos muchísima suerte. Ojalá entremos en una época en que los partidos de gobierno, que son dos, puedan llegar a acuerdos por el bien de todos. Muchísimas gracias, Feijóo. ¿Cómo le vamos a llamar? Porque feijoísmo... Se ha quedado con Feijóo, el apellido de su padre ha desaparecido”. Després, hi torna: "“Ha sido (una campanya) un poquito larga, pero al final la palabra la tienen como siempre los españoles, así que yo animo a todo el mundo a votar. Muchísimas gracias, presidente, gracias por estar aquí". Iep... Muchísimas gracias, presidente. No muchísimas gracias, candidato. Potser s'ha referit a ell com a president del seu partit. O de la seva escala de veïns. O directament, era molt conscient de com li deia a Alberto Núñez Feijóo. S'hi han fixat els companys de Vertele. La xarxa, tipa:
Estarem atents a com acomiada Ana Rosa la resta de candidats que entrevisti en els propers dies.