En els últims mesos molt s'ha parlat de Belén Esteban i la seva continuïtat al món de la televisió. Els enfrontaments que ha mantingut amb Jorge Javier Vázquez per temes polítics i monàrquics han fet saltar totes les alarmes. Uns conflictes pels quals la col·laboradora de Sálvame, en repetides ocasions, s'ha absentat del seu lloc de treball deixant entreveure que ja no estaria tan còmoda davant de les càmeres com quan va saltar a la fama, per ser l'ex de Jesulín de Ubrique. Motiu pel qual ha pres una ferma decisió, pel que pugui passar en un futur, que li permetria continuar tenint ingressos lluny dels platós de Mediaset. De què es tracta?
Tal com recull la revista Semana en portada el dimecres 21 d'abril, la tertuliana de Sálvame ha emprès una nova faceta com a empresària. Apassionada pel món de la cuina, tal com va demostrar durant els mesos de confinament, Belén Esteban ha llançat al mercat la seva pròpia marca d'alimentació sota el nom 'Els sabors de l'Esteban'. Un nou projecte amb què, de moment, només comercialitza salmorejo i gaspatxo seguint la recepta de la seva mare, a qui ella està molt unida. Encara que si els seus plats tenen bona acollida entre el públic, la tertuliana no descarta ampliar l'oferta oferint altres preparacions. "Portem com 8 o 9 mesos treballant en aquest projecte i ha estat una bogeria. No vull deixar la tele, però cal pensar en el futur", assegura la col·laboradora de Sálvame per a l'esmentada revista. Fotos de Belén Esteban entre fogons:
Una nova faceta empresarial, amb la que compta amb el suport del seu marit Miguel Marcos i de la que se sent molt orgullosa perquè "he creat llocs de treball amb tot el que estem passant". En aquest sentit explica que la seva nova empresa de menjars no es tracta d'un caprici més, sinó d'una cosa molt meditada. "Vull que em duri uns mesos, volia tenir una cosa que fos meva i tant de bo tot vagi bé i se la pugui quedar la meva filla", afirma. Belén Esteban futura aspirant a estrella Michelin? Que tremoli el món de l'alta gastronomia.