Va ser a mitjans d'abril quan Belén Esteban, dona polifacètica on hi hagi, va decidir provar sort en el negoci de l'alimentació llançant al mercat el seu propi gaspatxo i salmorejo. Dos productes que van arrasar en vendes, les coses com són, però que no van tenir massa bones crítiques pels experts en menjar. Tant és així que l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) va atorgar al seu gaspatxo una puntuació de 63 sobre 100. Una valoració bastant baixa, que va deixar a la col·laboradora de Sálvame molt preocupada.
El motiu és senzill, si els seus productes reben males crítiques, la gent deixa de comprar-los i això implica que el seu negoci va malament i està destinat al tancament. Motiu pel qual Belén Esteban, amb l'arribada de la tardor, ha decidit anar un pas més enllà i continuar apostant per la seva empresa de menjar llançant al mercat dos nous productes. Una estratègia amb què espera rellançar de nou la seva marca dins del món de l'alimentació, i evitar tancar la seva empresa que va fundar amb moltes ganes i il·lusió. Foto de l'Esteban preocupada:
Molt nerviosa i amb problemes per dormir a la nit. Així estaria en el dia d'avui Belén Esteban, segons la revista Lecturas, quan està a punt de llançar al mercat dos nous productes de menjar. Belén Esteban, aprofitant l'arribada del fred, ha decidit ampliar la seva gamma de productes i es proposa sorprendre els seus seguidors amb una línia de patates fregides i una altra de crema de verdures. Tot una prova de foc per a la de Paracuellos del Jarama.
Dos productes que determinaran la continuïtat del negoci de menjar de la col·laboradora de Telecinco. Pot ser que tinguin molt bona acollida al mercat, i rebin una bona puntuació per part de la OCU, o que passi al contrari. De ser així, el seu negoci d'alimentació podria fracassar estrepitosament i veure's obligat al tancament. Foto de la mare de la tertuliana de Mediaset en el supermercat comprant els productes de la seva filla:
Dos nous productes de menjar amb què l'Esteban competirà amb el negoci que acaba d'obrir el seu amic i company de programa, Kiko Hernández. Doncs el col·laborador de Sálvame, segons va informar a través de les seves xarxes socials fa pocs dies, ha debutat al món de l'alimentació amb la seva pròpia línia d'olives.
Producte que sembla que, de moment, es ven bastant bé encara que no se sap si és pel gust de les olives o pel fet que aparegui una foto del col·laborador de Telecinco a l'envàs. Tampoc no ha rebut, de moment, la puntuació de l'OCU. Una valoració que podria jugar una mala passada a Kiko Hernández, tal com li va passar a Belén Esteban. Parlem d'això:
Qui serà el següent col·laborador de Sálvame en provar sort al món de l'alimentació? Amb tant salat, potser vindria bé alguna cosa de dolç o alguna cosa de beguda. Laura Fa fent crema catalana? O María Patiño patentant la seva pròpia beguda? Així el següent podria ser obrir un restaurant, ja que tindrien el menú complet: aperitiu, primer, segon, postres i beguda.