A l'escandalós món de la televisió espanyola, un rumor ha començat a circular que podria haver canviat el curs de Mediaset per sempre. Belén Esteban, la reina dels 'belenazos', podria haver trobat la seva substituta en l'examant de Joan Carles I, Corinna Larsen. Ara bé, el que semblava ser una estratègia brillant per recuperar l'audiència s'ha convertit en un enigma fosc, ple de vets i misteris que envolten a la monarquia espanyola.
Segons ha transcendit, la idea de convertir Corinna, l'examant del rei emèrit, en una nova figura mediàtica a Mediaset hi havia en ment de certs directius. Després que Belén Esteban dominés la pantalla amb els seus 'belenazos', Corinna prometia portar un gir interessant, ple d'intrigues i secrets de l'alta societat. De fet, tot estava a punt per al llançament d'una sèrie que es perfilava com una autèntica bomba, amb producció a càrrec de l'empresa d'Ana Rosa Quintana. Tanmateix, una enigmàtica 'mà negra' va aparèixer al camí, truncant el projecte abans que es pogués enlairar. Les preguntes van començar a sorgir: qui tindria l'audaç atreviment de sabotejar aquesta oportunitat d'or?
I és que els precedents de la difusió de les històries d'altres amants del rei, com Bárbara Rey, han evidenciat que els seus testimonis són un imant per a l'audiència, la qual cosa fa encara més desconcertant el rebuig del projecte de Corinna. La pressió de salvaguardar la reputació de la monarquia sembla haver jugat un paper crucial en aquesta decisió, i ara la pregunta que tots es fan és: quins secrets amaga la Casa Reial que fan témer tant l'aparició de Corinna Larsen en pantalla?
Corinna Larsen: més que una simple examant
La resposta rau que Corinna zu Sayn-Wittgenstein no és només un nom més en la llista d'amants del rei emèrit. La seva història està marcada per acusacions d'assetjament i amenaces que l'envolten des de l'inici de la seva relació amb Juan Carlos el 2004. De fet, en una impactant entrevista amb 'Okdiario', Corinna va compartir detalls que van deixar a tots en xoc: des dels 65 milions d'euros que el rei li havia transferit, fins a les greus denúncies contra l'exdirector del Centre Nacional d'Intel·ligència, Félix Sanz Roldán, a qui va acusar d'haver-la amenaçat en un hotel a Londres i d'haver-la vigilat il·legalment en col·locar un micròfon ocult en un pin amb la bandera d'Espanya que l'emèrit va portar quan la va visitar a casa seva.
Un vet inesperat: Mediaset bloqueja el projecte de Corinna Larsen
L'enregistrament d'aquesta entrevista, que va assolir notorietat mundial, havia portat als periodistes Manuel Cerdán i Eduardo Inda a intentar capitalitzar l'èxit creant un nou docusèrie sobre la vida de Corinna i la seva turbulenta relació amb el rei. Tanmateix, després de viatjar a Londres i obtenir el seu vistiplau, la tornada a Espanya va ser marcada per un rebuig rotund per part de Mediaset, i els responsables del projecte van ser forçats a abandonar-ho. Aquest vet, orquestrat per la cúpula de la cadena, suggereix que encara existeixen forces poderoses disposades a silenciar qualsevol narrativa que posi en dubte la imatge de la monarquia.