El Barça de Hansi Flick ha fet reviure la il·lusió als culers amb un inici de Lliga d'ensomni. L'equip blaugrana s'ha ficat les piles i ha tornat al camp amb fam de victòria. Ahir els va tocar jugar a Montilivi, on van derrotar al Girona amb quatre gols al marcador. Un derbi català protagonitzat de nou als jugadors més joves triomfant al camp com si estiguessin jugant al pati de l'escola. Tot eren rialles i xerinola, sobretot gràcies als dos gols de Lamine Yamalun tercer gol de Pedri i un quart de Dani Olmo on van demostrar un cop més que el veritable Barça està format per xavals i joves amb passió per la pilota. Ara bé, n'hi ha que no deixen de tenir 17 anys i això es nota al camp i sobretot en les seves celebracions.

"Ya estan en la edad de fumar porros. Mierda" deia un culer de X. I és que el diamant de la Masía, Lamine Yamal ahir va ser protagonista d'una celebració peculiar entre ell i Héctor Fort, amb qui es van fer un gest de complicitat com si es passessin un cigarro. Les càmeres van captar el moment entre les dues joves promeses de l'equip i ben aviat van començar les burles i els escàndols per la xarxa. Alguns culers tremolaven, es pensaven que ja els tenien perduts. Però no, tot es tractava d'una broma interna entre els dos durant el partit. No patiu culers, el defensa del Barça i el davanter s'entenen sense parlar.

Resulta, doncs, que la broma de la cigarreta neix durant un moment clau del partit. Hèctor Fort entrava al camp amb un 0-4 al marcador al minut 67' que ja els assegurava la victòria, quan el número 32 de l'equip va intentar tenir el seu minut d'or i se la va jugar amb un xut llunyà que no li va donar cap resultat. Lewandowski es quedava atònit davant la jugada, amb una mirada frustrant per no entendre res del que havia fet el seu company amb el qual es porta gairebé vint anys de diferència. Minuts més tard, un cop estava a la banqueta amb Lamine, el número 9 del Barça va comentar-li la jugada d'Héctor, i el de Rocafonda li respon fent el senyal d'una cigarreta "Se l'ha fumat", li deia al polonès, una expressió que equival al "S'ho ha inventat" o "S'ha flipat"

Hector Fort i Lamine Yamal / Twitter
Héctor Fort i Lamine Yamal / Twitter

Fou aleshores, quan l'àrbitre va xiular el final, el número 19 va dirigir-se directament al seu amic i company de la Masia i li va fer el gest de fumar-se una cigarreta mentre assenyalava la porteria en relació amb la jugada anterior. Héctor Fort ho va entendre a l'instant i li va tornar la broma amb motiu de celebració per la victòria. El Barça guanyava la seva cinquena jornada de Lliga amb un equip format per joves, per nois que fa dos dies jugaven a futbol al pati de l'escola i que, ara, triomfen a estadis contra els millors equips del món. Culers, no us espanteu, ni Lamine ni Héctor Fort es referien al tabac, tots dos ja estaven pensant en l'estratègia per tornar a triomfar al pròxim partit.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!