No hi ha dia sense notícies de la parella de moda. Gerard Piqué i Clara Chía, Clara Chía i Gerard Piqué. L'últim que se sap d'ells és respecte l'últim sopar que han fet junts. En actitud romàntica total, l'ex de Shakira i la treballadora de Kosmos han menjat sushi en un dels restaurants més cars de Barcelona, el SushiBar 99. I ho han fet acompanyats de Jordi Alba, que últimament es dedica a fer de guardaespatlles de Piquetón. Cap d'ells no compta per a Xavi Hernández: entre els dos sumen 1 titularitat de 8 de possibles. Així que tenen via lliure per inflar-se a sushi.

Les instantànies que adjuntem han estat revelades en primícia per Crònica Directo. En elles es veu un Gery amb molta xauxa i més felç que un gínjol. Shakira per a ell ja és passat i la seva nova il·lusió és una noia de 23 anys, la qual estudia Publicitat i, segons ha pogut saber en exclusiva En Blau, va fer els seus estudis obligatoris a l'escola Frederic Mistral, conegut per ser un dels col·legis de classe alta més ben valorats de Barcelona. Al restaurant, òbviament a la zona del reservat perquè no els molestin els comensals, Chía, Piqué, Jordi Alba i la seva esposa Romarey Ventura han estat els protagonistes. Alguns dels VIP's del restaurant, així com els cambrers, han aprofitat per fer-se unes instantànies. Piqué ha estat amable aquesta vegada.

Piqué i Chía Instagram

L'Upper Diagonal els torna bojos

Si hi ha una cosa en la qual destaca aquesta parelleta feliç és la seva admiració per l'Upper Diagonal. Més enllà del pis de Piqué al carrer Muntaner, les cites que tenen el culer amb la projecte de publicista se solen dur a terme als llocs més luxosos de la zona alta de Barcelona. Prova d'això és el restaurant en el qual van sopar Piqué i Chía diumenge passat, situat a la zona del TuroPark, de les més prestigioses de la ciutat comtal. Segons investigacions d'En Blau, aquest restaurant japonès és dels més cars de Barcelona. El menú degustació (sense beguda) quadruplica el preu d'un restaurant de bufet a l'ús, fregant els 88 euros (sense barra lliure). Els plats no són per a menys: nigiri temperat de gamba vermella, tempura de llagostins tigre banyats en salsa picant, delicat carpaccio de toro amb emulsió d'oli, tomàquet ratllat i xili, peix mantega amb tòfona... Se'ns està fent la boca aigua. Parem.

A qui se li fa la boca aigua també, òbviament, és a la Clareta. La novieta de Piqué és molt feliç amb la seva nova parella: passar de bufets lliures com l'UMAI a onerosos menús degustació d'alta cuina japonesa no està gens malament. Sobretot si es té en compte que qui paga la factura segur que és Piqué. No tenim proves, però tampoc dubtes: la targeta de crèdit del central blaugrana treu fum. Ara que no es gasta la pasta amb noves botes perquè ja ni entra com a suplent, se la gasta als restaurants més pijos de BCN. Sounds good.

Sushi Bar 99 BCN