Es nota, se sent en l'ambient, des que ha tornat 'El foraster' els catalans som una mica més feliços. L'últim gra de sorra del rellotge d'arena va caure la setmana passada i Quim Masferrer ja ha omplert de màgia dos pobles de Catalunya. Comptàvem les hores perquè tornés la sèrie i ha tornat de la millor manera possible, amb molts riures i moltes llàgrimes. El presentador té aquella gràcia tan especial que cal per ser un fix a les cadenes de televisió i ja és un dels preferits de tots els espectadors de TV3. De fet, en qualsevol programa que apareix triomfa i posa les audiències als núvols. 'El foraster' és una meravella per conèixer a la "bona gent" que té amagada Catalunya en els seus carrers, però també és una aventura fantàstica per poder viure de la mà de Quim Masferrer. Quina joia de programa.
No hi ha cap seguidor de TV3 que no s'hagi endinsat mai en alguna història que plantegi en Quim. La producció encanta i tots els catalans desitgen que les càmeres arribin als seus pobles. A part de l'exitós programa a la cadena catalana per excel·lència, el presentador també ha protagonitzat altres projectes sobre la "Bona gent". El seu show anomenat així n'és un bon exemple i a nosaltres ens ha enamorat moltes vegades amb les publicacions que penja a les xarxes. Ara que 'El foraster' ha tornat, està més actiu que mai i l'hem vist sent entrevistat en alguns programes catalans. En l'últim que ha anat ha estat a 'El Búnquer' de Catalunya Ràdio on, entre altres coses, ha deixat de pedra a tots els catalans amb unes declaracions sobre un plat de la terra.
En Quim es confessa: "Em passa una cosa... A l'equip d''El foraster' se n'enfoten molt de mi. A mi m'agrada, per exemple, la crema catalana, però no m'agrada que sigui casolana". El presentador ens deixa parats, què hi ha millor que una recepta catalana tradicional i casolana? Per nosaltres, pràcticament, res. El protagonista s'explica: "Perquè les trobo massa carregades. Ostres, m'agrada, per exemple, un flam de vainilla, però el casolà, casolà no m'agrada". La reflexió ens sembla molt curiosa i els que l'acompanyen, el comprenen. El rebuig a vegades arriba a un punt que se li fa, inclús, incòmode: "I llavors hi ha una cosa que sempre passa i és... 'Si us ho feu vosaltres' i a la que em diuen que sí dic, 'ah així no'". Els espectadors esclaten de riure. Realment, la situació deu ser incomodíssima.
"Eh! Tots riuen, oi? I l'equip també se'n carda de mi... Hòstia ho dic amb tota la bona fe del món. És a dir si us ho feu vosaltres, no ho vull. No m'interessa, però no perquè sigui dolent, sinó perquè a mi m'agrada... M'enteneu? Doncs ja està". Es nota que en Quim ha patit algun moment complicat amb alguna escena similar. La confessió és boníssima i si és en Quim que l'explica encara ho és més. Ens fa gràcia imaginar-lo als pobles de Catalunya rebutjant les cremes catalanes casolanes de tots els restaurants. Ens encanta veure al presentador apareixent als mitjans i explicant les seves nombroses històries. Que refusi els plats catalans que vulgui, però que continuï il·luminant Catalunya amb el seu somriure.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!