En aquests temps que corren, cada vegada és més difícil saber quan baixar les caixes de l'altell amb la roba d'hivern, quan pujar les de l'estiu, quan sortir al carrer amb anorac, quan recuperar els banyadors o què carai fer amb l'edredó, si posar-lo doble, simple o deixar-lo guardadet.
TV3
Els homes del temps de TV3 van bojos. Igual que els espectadors. Tan bon punt informen de descensos en picat de les temperatures o de pistes cobertes de neu com se'n van a la platja per explicar que les temperatures d'aquest hivern són impròpies d'aquestes dates. A aquest pas, els Reis Mags baixaran fent surf per les xemeneies i el Pare Noel deixarà el trineu aparcat i es posarà a fer esquí aquàtic.
TV3
Aquest dissabte 22 de desembre Dani Ramírez, un dels meteoròlegs històrics de Televisió de Catalunya, ha presentat en directe El Temps de TV3 des d'una platja urbana del litoral metropolità. 18º a la Barceloneta. Ahí es nada. "Així comença l'hivern astronòmic", ens ha avançat Ramírez. Aigua molt neta, amb 16º de temperatura. No es pot dir el mateix de la temperatura de la sorra, que ha pujat uns quants graus més gràcies a la connexió que han fet. Explicava el meteoròleg: "molt bona temperatura, la gent està traient el nas aquí a les platges...". El nas i el membre. L'home del temps, per contrastar amb el clima de la platja de Barcelona, ensenyava unes fotos de Torres de Segre, Vic, Miravet o Sant Bartomeu del Grau.
TV3
Però en tornar a connectar amb ell... Oh! Sorpresa! Un banyista s'estava canviant tan tranquil darrera de Dani Ramírez i no hi havia boira que pogués tapar la isòbara de l'home:
Ha pujat la temperatura a la Barceloneta i a la xarxa:
Sí, fa MOLTA calor a BCN i la gent ho sap! Ara mateix a @tv3cat en Dani Ramírez explicant el temps i darrera... @APM ÈPIC pic.twitter.com/tReQFAYCmo
— Gerard Romero (@gerardromero) December 22, 2018
La actualitat s'explica nua, sense filtres..jajaaja
— DaTuit (@davichetus) December 22, 2018
Quina barbaritat, quina calor a BCN
— Mireia Rillo (@mrrillo100) December 22, 2018
Escudella i carn d'olla
— Francesc Alcaraz (@iphonecesc) December 22, 2018