Mai set lletres havien mogut tant a Can Barça: titella. És el que ha escrit un capità, Gerard Piqué, contra un periodista que treballa també pel Barça, Marçal Llorente. Si fa uns dies un discurs de Messi a Instagram va desfermar una guerra contra Abidal, ara hi ha certa opinió a twitter aplaudint que els jugadors assenyalin periodistes. Ja ho van fer contra un article de Xavier Bosch que els estigmatitzava i ara segueixen contra cert periodisme que fa de crític del Barça cobrant del Barça. Un dels més clars ha estat Òscar Andreu:
És possible aconseguir nivells màxims d’humiliació amb només 7 lletres? És possible fer-ho en català? #totéspossible #noemcanviislallengua #TITELLA https://t.co/CHiDuDqf22
— Òscar Andreu (@OscarAndreu) 19 de febrero de 2020
El periodisme es posiciona per set lletres que en castellà no s'entenen. La guerra s'ha desfermat també entre opinadors. Titella és un mot en català Trending Topic a Espanya, per orgull d'Òscar Andreu. I altres periodistes que cobren o han cobrat del club estan rebent, com Llucià Ferrer, que respon a les crítiques:
Aguantame el cubata: “no conozco al tal #titella” sera capaz
— Lu Martín (@LuMartinBCN) 19 de febrero de 2020
Doy por amortizado este 2020. #Titella
— Rafa Cabeleira (@RafaCabeleira) 18 de febrero de 2020
Vaig començar a Barça TV mentre Laporta era president. Amb Sandro i Bartomeu vaig continuar col.laborant amb la tv del club. Pero endavant a fotre merda gratuïta 😂😂
— Llucià Ferrer (@lluciaferrer) 18 de febrero de 2020
El problema és que el Barça no és un club, és una mega-empresa que mou l'1,2% del PIB de Barcelona i reparteix milions dels socis indiscriminadament, a periodistes, constructors i empresaris d'internet tèrbols.