La col·laboradora i presentadora de televisió, Cristina Pedroche, s'ha divertit durant uns dies a Barcelona. Ciutat a la qual viatja amb freqüència arran dels negocis que el seu marit, David Muñoz, té a la capital catalana. Doncs el xef recentment ha obert el seu primer restaurant, just darrere del centre comercial de la Illa Diagonal, i podria ampliar la seva presència en els propers mesos obrint nous locals tal com ha fet a Madrid des que va inaugurar el seu primer restaurant.

Uns viatges fins a Barcelona que Cristina Pedroche aprofita fins a l'últim minut. I és que a la col·laboradora i presentadora de televisió li encanta la capital catalana, tal com en més d'una ocasió ha confessat. Tant és així que en les últimes hores, en el seu compte d'Instagram, ha publicat una fotografia panoràmica de Barcelona que acompanya amb la paraula "t'estimo". Una preciosa captura que va treure des de l'hotel Arts de Barcelona, amb vistes privilegiades.

Cristina Pedroche / INSTAGRAM

"Quin viatge ahir". Així comença Cristina Pedroche l'última publicació que ha fet en el seu perfil d'Instagram. Publicació amb què comparteix amb els seus seguidors l'últim que ha viscut a la ciutat catalana i l'ha marcat molt. Tant que segons assegura en l'escrit compartit està "desitjant tornar". El cas és que la parella de David Muñoz i el cuiner han visitat recentment el restaurant d'alta cuina, Disfrutar, ubicat al carrer Villarroel. Un restaurant que no és la primera vegada que els dos visiten, sinó la tercera. "És un dels millors restaurants d'Espanya sens dubte. El que més m'agrada és que fan coses absolutament excepcionals i úniques, però en cap moment no s'obliden del sabor. Quina rebolcada de sensacions, sentiments i sabors. I el millor de tot són els records que m'han deixat", escriu entre altres coses la col·laboradora del programa Zapeando.

Un escrit en el qual Pedroche aprofita per sincerar-se i explicar que en les dues anteriors ocasions que va visitar el restaurant Disfrutar "m'havia agradat molt però no estava al nivell". I és que Cristina, arran d'estar amb David Muñoz, explica, ha adquirit una experiència i coneixement del món de la cuina que li ha permès poder gaudir del menjar com mai abans. "Reconec que en el dia d'avui em continuo sorprenent a mi mateixa de tot el que sé de gastronomia i de tot el que he evolucionat quant a la sensibilitat per apreciar aquest meravellós art", escriu. Adjuntem la publicació de la que estem parlant:

Un llarg escrit que Pedroche acompanya amb fins a set fotografies de les creacions i plats que recentment ha degustat al seu pas pel restaurant català. En total acumula més de 13.000 'm'agrada' i 100 comentaris. "M'encantaria estar a la teva pell, amb tants plats davant", "Cada plat sembla una obra d'art", "Jo la sensibilitat la tinc, el que no tinc són diners", "Bavejo només de llegir-te" o "Quina bona pinta té tot" són algunes de les respostes que els seus gairebé 3 milions de seguidors l'hi han fet arribar.

"Sé que soc una absoluta privilegiada de tenir al meu costat el millor cuiner del món i que hagi estat sempre tan generós d'ensenyar-m'ho tot. Però com ell mateix em diu, jo ja venia amb aquesta sensibilitat innata, però no ho sabia, em faltava treballar-la i així continuaré fent-ho. Tenir una passió amb la que aprens i gaudeixes és tot un regal", sentència Cristina Pedroche, dedicant unes boniques paraules al seu marit, juntament amb l'emoticona d'un cor vermell.