Cristina Pedroche es troba allunyada de la televisió gaudint de les seves vacances d'estiu. Si fa uns dies va viatjar fins a Eivissa, on va rebre crítiques per lluir espectacular cos en biquini, ara la història s'ha repetit al seu pas pel nord d'Espanya. La de Zapeando, juntament amb seu marit, el xef David Muñoz, ha viatjat fins a Galícia on ha gaudit d'uns dies de deliciós menjar, una de les seves grans passions. Motiu pel que durant el seu viatge, tant ella com la seva parella, s'han donat cita en alguns dels millors restaurants de la zona.
Tiberis del que Pedroche n'ha presumit en el seu compte d'Instagram. Tanmateix, no s'ha deslliurat de les crítiques dels seus seguidors, que s'han passat bastant amb ella especialment amb una de les últimes publicacions que ha fet. Expliquem tots els motius, a continuació.
"Que bé es menja quan es menja bé. Poesia, bona cuina, intel·ligència i sabor". Aquest és el comentari que la col·laboradora de televisió escriu en una de les seves últimes publicacions a Instagram. Paraules que acompanya amb dues emoticones en forma de cor color vermell passió. "Gràcies Amarant i Javi per una vetllada tan màgica. Sou increïbles. Me'n vaig totalment enamorada de Galícia i de vosaltres", sentencia la dona de David Muñoz.
Una visita pel restaurant Culler de Pau, ubicat a O Grove, a la ciutat de Pontevedra, que ha deixat completament fascinada la de La Sexta. Allà Cristina i la seva parella van degustar tota mena de plats, fins a vuit, tots ells molt apetitosos i d'altíssima cuina que, jutjant per les imatges que ha compartit Pedroche al món viral, fan pinta de ser molt cars. Les coses com són. A continuació, adjuntem algunes fotos. Una de Pedroche bevent vi blanc i altres de les creacions culinàries que ha degustat.
Un menjar que no ha passat desapercebut per als seus gairebé tres milions de seguidors en el seu compte d'Instagram. Doncs les crítiques no s'han fet esperar i, entre d'altres coses, li han dedicat comentaris com els següents: "Em moro de gana si em presenten això", "Amb els plats que ensenyes puc dir que no saps què és menjar a Galícia", "Jo sopant això he de passar pel Burguer King després", "Això l'hi dones a un gallec i t'ho tira a la cara", "No m'estranya que estiguis així de prima" o "Amb això et quedes amb gana i a sobre pagues una burrada".
Crítiques a les quals Pedroche no s'ha pronunciat, ni tampoc s'espera que ho faci. Ja que la de La Sexta, en més d'una ocasió, s'ha queixat públicament de tots els durs comentaris i atacs que rep per part dels seus seguidors a les xarxes socials, motiu pel qual opta fer cas omís de tot el que li diuen i no entrar al drap. Intervindrà Cristina Pedroche en l'assumpte? De continuar així, bloquejarà els comentaris a les seves fotos? O farà com Laura Escanes i prendrà la decisió d'absentar-se temporalment de les xarxes socials?